Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 13:16 Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

Witam,
Zawożę jutro 2 kotki do sterylizacji (3 i 4 lata ale nie są bardzo duże(, ale mam tylko 1 transporter, myślicie że nie będzie problemu? Wiem że po wybudzeniu będą obolałe i 2 w 1 transporterze na pewno nie mogą być ale może u weta maja jakieś klatki? Niestety zapomniałam o tej ważnej informacji a dziś wet zamknięty:(

P.S. Kotki są do oddania, nie są moje, ja jestem tylko sponsorem sterylizacji. Jedna tricolorka, druga biało czarna, zdrowe, udomowione, czyste.Jeśli nikt ich nie przygarnie mogą trafić do schroniska. Jak byłby ktoś chętny podam więcej info.
Dziękuje i pozdrawiam

karla.0

Od: Czw lut 04, 2010 20:33

Post » Nie lis 13, 2011 13:18 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

Ja moje dwa kotki woże w jednym transporterze razem do weta. Po zabiegu jednak chyba będą musiały być osobno.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie lis 13, 2011 13:22 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

daj im ogłoszenia.Tutaj większość szuka domów dla tymczasów.
W jedną strone to ok ale po zabiegu to odpada raczej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie lis 13, 2011 13:38 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

Postaram się pożyczyć ( jeszcze nie wiem od kogo :))jakiś drugi transporter żeby było im wygodnie. Ale czy u weta w razie czego będą mieli je gdzie przetrzymać po operacji osobno? Bo zawożę je o 9 a odbieram dopiero po 18.
Ogłoszenie właśnie przed chwilą dodałam na adopcje.miau.pl, wcześniej na alegratka i forum.gazeta ( czy gdzieś jeszcze sugerujecie?), mam nadzieje że ktoś je przygarnie, ja niestety nie mogę, mam jedną kotkę i choć chciałabym mieć jeszcze chociaż jedną to TŻ pod żadnym pozorem się nie zgadza.

karla.0

Post » Nie lis 13, 2011 16:28 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

za pierwszym razem dają ok 50 ogłoszeń.Ale ważne by ktoś trafił na właściwy na nie.
Trzymam kciuki za domek :ok:
Nie pytałas lecznicy zcy maja gdzie je przetrzymać? A zostawiasz je tam an kilkudniowe przetrzymanie? Czy zabierasz po wybudzeniu. Jesli to pierwsze to musza umieścić koty w klatce.Jesli drugie to do wybudzenia osobne kontenerki starczą.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie lis 13, 2011 17:10 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

karla.0 pisze:Postaram się pożyczyć ( jeszcze nie wiem od kogo :))jakiś drugi transporter żeby było im wygodnie. Ale czy u weta w razie czego będą mieli je gdzie przetrzymać po operacji osobno? Bo zawożę je o 9 a odbieram dopiero po 18.
Ogłoszenie właśnie przed chwilą dodałam na adopcje.miau.pl, wcześniej na alegratka i forum.gazeta ( czy gdzieś jeszcze sugerujecie?), mam nadzieje że ktoś je przygarnie, ja niestety nie mogę, mam jedną kotkę i choć chciałabym mieć jeszcze chociaż jedną to TŻ pod żadnym pozorem się nie zgadza.

viewtopic.php?f=1&t=120970&hilit=Gdzie+og%C5%82asza%C4%87

W wątku, do którego link podałam jest spis stron ogłoszeniowych.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lis 13, 2011 22:21 Re: Czy 2 koty mogą być w 1 transporterze? PILNE!

dzięki za link, przejrzę i dodam następne ogłoszenia.
No właśnie nie zapytałam lecznicy czy mogą być w 1 transporterze, ale zostają tam tylko ok.8-9 h, wiec może nie będzie problemu z przetrzymaniem, a jeśli będzie to najwyżej kupię drugi transporter.
Dzięki za odpowiedzi.

karla.0