Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zajcik pisze:Pojawil sie problem. Kotka zaczela wskakiwac do wanny i pic wode, nic sie nie da z tym zrobic, jak ja wyciagne to zaraz znowu wskakuje. Czy taka woda z kranu moze jej jakos zaszkodzic?
Zajcik pisze:W takim razie co z tym zrobic?
Karolek(ona) pisze:ty sie ciesz, że pije czystą - mój sie dobiera do wody po kąpieli syna takiej z płynem
Miśka74 pisze:mój chciał się dobrać, wskoczył do wanny pełnej wody z płynem...dobra, może nie bardzo pełnej, ale jednak...i jeszcze szybciej wyskoczyłCzytam tak sobie o tym sikaniu i powiem tak: równie dobrze to może być taki typ... mój też tak miał, potrafił wejść na łóżko, słodko patrzeć ci w oczy, miesić łapami, a po chwili uciec i zostawić mokrą plamę
piasek czysty, kot zdrowy, no kosmos... jak był malutki to załatwił nam (w wynajmowanym mieszkaniu jeszcze...) fotel-non stop na niego lał, no i nie dziwne, skoro raz to zrobił to już chodził... przeszło mu z wiekiem, ale dalej miewa odbicia...
Karolek(ona) pisze:ty sie ciesz, że pije czystą - mój sie dobiera do wody po kąpieli syna takiej z płynem
Zajcik pisze:Mam kolejne pytanko, tym razem dotyczace psychologii mojego kotka. Zauwazylem, ze ma strasznie zmienne nastroje, raz sie do mnie przytula, lize po kolanach, zasypia, daje sie glaskac, zeby za jakis czas mnie gryzc, wariowac i miauczec. Co z tym zrobic? czy to normalne zachowanie u mlodego kota? Chodzi o to, ze nie chce popelniac zadnych bledow w wychowaniu, no i nie wiem, czy takie sygnaly czegos nie oznaczaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 59 gości