Royal Canin czy Sanabelle ? Wrażliwe brzuszki.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 10:45 Re: Royal Canin czy Sanabelle ? Wrażliwe brzuszki.

Kupiłam im ostatecznie na spróbowanie tę karmę Grau i małą paczkę Almo Nature, zobaczymy jak kocurki zareagują.

ewila09

Od: Pon lip 04, 2011 11:47

Post » Wto lip 05, 2011 11:38 Re: Royal Canin czy Sanabelle ? Wrażliwe brzuszki.

Paprotek i Szprotek mówią,że Almo Nature im smakowała :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie lis 06, 2011 3:17 Re: Royal Canin czy Sanabelle ? Wrażliwe brzuszki.

Moje koty po TOtW miały mega rozwolnienie.

Sanabelle niewiele się różni moim zdaniem od bytówek Royala i ja tam karmię Sanabelle.
Śmiem twierdzić, że sierść po Sanabelle jest nawet lepsza niż po Royalu.
Z Royala kupuję tylko karmy wet o ile jest to konieczne.

Z Sanabelle za najlepsze uważam Hair&Skin i Sensitive (swoim podaje tylko tę z jagnięciną).
Fajny jest też Adult pstrągowy.
Innych nie próbowałam, ale niektórzy też bardzo chwalą Urinary, choć tu ryż i tłuszcz zwierzęcy na czele składu mnie osobiście płoszą :roll:

Hair&Skin:
Składniki:
Świeże mięso drobiowe, kukurydza, jęczmień, tłuszcz zwierzęcy, sproszkowany łosoś, wątroba (suszona), mięso suszone i odtłuszczone, sproszkowane mięso, błonnik, sproszkowane jaja, pulpa buraczana, siemię lniane, drożdże (suszone), oleje rybne, chlorek potasu, borówka brusznica (suszona), borówka czarna (suszona), ekstrakt z nowozelandzkich zielonych małży 0.25 % (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), sproszkowana cykoria, kwiaty nagietka (suszone), ekstrakt z juki (suszony).
Pozostałe informacje:
Zawartość mięsa (białka pochodzenia zwierzęcego) powyżej 44%
w suchej masie
Udział białka zwierzęcego w białku ogólnym powyżej 85,5 %

Sensitive:
Składniki:
Świeże mięso drobiowe, kukurydza, jęczmień, tłuszcz zwierzęcy, wątroba (suszona), sproszkowane ryby, ekstrakt z mięsa, błonnik, sproszkowane mięso, mięso suszone i odtłuszczone, sproszkowane jaja, pulpa buraczana, siemię lniane, drożdże (suszone), oleje rybne, chlorek potasu, borówka brusznica (suszona), borówka czarna (suszona), ekstrakt z nowozelandzkich zielonych małży 0.25 % (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), sproszkowana cykoria, kwiaty nagietka (suszone), ekstrakt z juki (suszony).
Pozostałe informacje:
Zawartość mięsa (białka pochodzenia zwierzęcego) ok.47%
w suchej masie
Udział białka zwierzęcego w białku ogólnym powyżej 90,5 %

Adult:
Składniki:
Świeże mięso drobiowe, kukurydza, jęczmień, tłuszcz zwierzęcy, wątroba (suszona), sproszkowane ryby, ekstrakt z mięsa, błonnik, sproszkowane mięso, mięso suszone i odtłuszczone, sproszkowane jaja, pulpa buraczana, siemię lniane, drożdże (suszone), oleje rybne, chlorek potasu, borówka brusznica (suszona), borówka czarna (suszona), ekstrakt z nowozelandzkich zielonych małży 0.25 % (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), sproszkowana cykoria, kwiaty nagietka (suszone), ekstrakt z juki (suszony).
Pozostałe informacje:
Zawartość mięsa (białka pochodzenia zwierzęcego) ok.43%
w suchej masie
Udział białka zwierzęcego w białku ogólnym powyżej 84,5 %

www.sanabelle.pl

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia]