Takie małe zapytanie:
Ostatnio jakos tak mi ta myśl chodzi po głowie... ze nie moge się uwolnić. Chodzi o to by pomóc RTOnZ KAN... np z okazji zblizającej się zimy... na karmę czy tam na leczenie... obojetnie byle by tylko bylo czym się dzielić.
Kompletnie jednak niewiem jak można się za to zabrac... Jak wygląda rzecz od strony formalnej, czy taką pomoc moze organizowac osoba prywatna z imienia np jakiejs organizacji... czy musi byc działaczką w tejze organizacji itd??? Interesuja mnie takie kwiestie.. Moze ktos mógłby pomoc.... w kwestii opinii czy porad... z chęcia posłucham... a może z tych górnolotnych marzeń wyłuska się jakis pomysł który da się zrealizowac w realu.... chociazby na swieta... czy tez na wiosne... bo wiadomo ze organizacja to ciezka sprawa, ale moze...moze...

Chodzi mi np o koncert miejsowych wokalistów... nie zadnych tam gwiazd... ale mlodziezy która chciała by w ten sposob pomoc... no niewiem cos w tym stylu. zawsze ktoś się znajdzie. Bo duzo jest utalentowanych ludzi w R-sku
Najpierw wpierw chce dowiedziec sie czy to wogole mozliwe... Piszcie jak mozecie....
Moze cos tam razem bysmy wymyslili