Cytuje fragmenty:
Kociaczek jest śliczny, ma 3 miesiące i 35 cm długości. Urodził się w schronisku i korzysta w domu z kuwety, co mnie ogromnie ucieszyło, bo pewnie nie umiałabym go tego nauczyc i cały dom przeszedłby aromatem Kotek okazał sie Panią. Kiedy wybieraliśmy kotka jakaś kobieta z obsługi twierdzła stanowczo, że to kot, a przy podpisywaniu akt adopcji kierowniczka wpisała płeć żeńską. Kiciulek jest zaszczepiony i odrobaczony i ma wpisanie w książeczce zdrowia terminy szczepień i odrobaczania.Moje pytanie to: jak się nazywa przyzwyczajenie małego kota do siebie przez noszenie go na rękach i stałe przebywanie z nim. Nie rozumiem też Twojego określenia, że w Schronisku panuje pp??
Martwię się, bo moje Maleństwo miało już dwa razy rozwolnienie Teraz już je normalnie Karmię je Wiskasem saszetki dla juniorów i t je normalnie Mam też suchy pokarm Wiskas też junior , ale nie chce go jeść Mięso, które mu dałam sparzyłam Zjadł dwa razy, teraz już nie chce jeść i na sam sapach reaguje tak jakby chciał wymiotować Jednocześnie dużo miałczy, podobno to normalne u takich maluszków?? Czym jeszcze można karmić takie maleństwo, może jakąś puszkę dla maleńkich kotków. Bardzo się boję, że coś mu się stanie.