Potrafi równiez śpiewać razem z pianinem, gdy gram wysoko.
Jest fenomenalna
Czy ktoś z Was spotkał się ze śpiewającym kotem? Znacie może jakąś literaturę na temat śpiewających kociszy?
Moderator: Estraven
piechniczka pisze:Moja Uschi wtóruje mi, gdy śpiewam, szczególnie reaguje na wysokie tony.
Potrafi równiez śpiewać razem z pianinem, gdy gram wysoko. :1luvu:
Jest fenomenalna :D
Czy ktoś z Was spotkał się ze śpiewającym kotem? Znacie może jakąś literaturę na temat śpiewających kociszy?
Mam teraz na tymczasie dwa koty ok 4 miesięczne , i jedna wyjade mi się wyjątkowo zainteresowana światem i odważna (koty były wziete z działki , nie miały nigdy kontaktu z człowiekiem) już właściwie po jednym dniu zaczęła reagować na imię, bawi się różnymi rzeczami jakoś inaczej niż moje wcześniejsze koty i tak sobie myśle że chciałąbym jej zapewnić jaknajbardziej szeroką skalę różnych bodźców do zabawy i odkrywania żeby wyrosła na mądrą kotkę.Szkoda że tak mało jest zabawek dla kotów do nauczania jakiegoś kontaktowania się z nimi, generalnie wszyscy są skupieni na psach tzn bardziej rozwiniety jest rynek inteligentnych psich zabawek, psy są szkolone na ratowników itd, a ja myślę że kota też można nauczyć fajnych rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Maniek19, Meteorolog1 i 66 gości