Obserwujemy sytuację- czarny kot- Otwock.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 21:09 Re: DRAMAT W BLOKU- czarny kot błaga o pomoc! OTWOCK- WARSZAWA !

Robaczekzwierzaczek- zerknij 3 posty wyżej, nie chcą oddać czarnego...
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

Post » Śro sie 10, 2011 21:10 Re: DRAMAT W BLOKU- czarny kot błaga o pomoc! OTWOCK- WARSZAWA !

Czytam i nawet nie wiem co napisać o ludzkich pomysłach,chyba w ogóle nie rozumiem ludzi. :evil:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sie 10, 2011 21:13 Re: DRAMAT W BLOKU- czarny kot błaga o pomoc! OTWOCK- WARSZAWA !

Przeczytałam .Mam nadzieję,że tak jest ,że nie dzieje się mu krzywda. Ale życie nauczyło mnie,że dorośli często kłamią. Przywiązywanie na sznurku aby kot nauczył się wskakiwać na drzewo? Przecież to jest wystawianie tego kota na atak praktycznie bez możliwości ucieczki. :evil: Taki pomysł mógł wpaść do głowy osobie bez wyobrazni. :(

robaczekzwierzaczek

Od: Wto sie 09, 2011 11:55

Post » Nie sie 14, 2011 11:32 Re: DRAMAT W BLOKU- czarny kot błaga o pomoc! OTWOCK- WARSZAWA !

Też mam taką nadzieję.
Mam problem dziewczyny.
Zgarnęłam do kastracji kocurka.Jeszcze wg mnie nie ma roku.Od marca go dokarmiam i był jeszcze mocno młody.Jedno oczko po kk lekko zmetniałe.Krówek ale łatki są dymno-grafitowe. Spory i śliczny. Teraz choruje w Koterii wiec trochę przedłużyło się jego zasiedzenie.
Jednak problemem są wieści jakie dochodzą od znajomych osób. Kocur daje sie głaskać każdemu, podchodzi pod sklep mięsny żebrząc o jedzenie i wystaje tam godzinami,śpi an stertach liści i nie ucieka. osobiscie go staram sie nei dotykać.Mieszka na walacej się posesji na której go dokarmiałam, a teraz ruszył dalej. Ulica jest mocno niebezpieczna.Bardzo. Rano biegnie mi an przeciw srodkiem asfaltu.
A jak widac teraz wypuszcza się na drugą strone.
Poszukuję mu ew tymczasu.Moze ktos wie,ma miejsce?
Nie wiem jak kot w domu się sprawuje.
Ale próbuję.Inaczej kot wróci na posesje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

[poprzednia]