50,00/rocznie konto Premium
500,00/rocznie za konto Hodowca
Jest też bezpłatne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
abs_ik pisze:
W funduszach unijnych trochę siedzę, i nie tyle trzeba mieć plecy, co być merytorycznie świetnie przygotowanym, bo pisanie wniosku już jest b. trudne, a jego rozliczenie - co do grosza i zgodnie z planem - to już naprawdę wyższa szkoła jazdy. Czyli trzeba albo pozyskać do współpracy świetnego specjalistę od rozliczeń, albo mieć na niego pieniądze. Nie każdy Kowalski ma - to prawda, nie każdego też stać na ryzyko wzięcia np. kredytu na taki projekt, bo przecież finalnie można tej kasy nie dostać. Dlatego też ja akurat pracuję dla innych, choć mam ileś tam pomysłów na e-biznes - bo boję się takiego ryzyka.
PS A poza tym uważam, że akurat MIAU jest bezkonkurencyjne
abs_ik pisze:Ale tak czy siak myślę, że i Koty.pl, i Animalia, i pozostałe biznesy świetnie sobie poradzą również w obliczu nowego konkurenta (i kolejnych, którzy się przecież z pewnością pojawią). Nie wspominając już o absolutnie bezkonkurencyjnym Miau.pl. A ja i tak zakupy będę robić u zaprzyjaźnionego pana na bazarku, bo jest tańszy niż wszystkie sklepy internetowe i na dodatek sprowadza wszystko, czego tylko zapragnę.
kokaon pisze:"A ja i tak zakupy będę robić u zaprzyjaźnionego pana na bazarku, bo jest tańszy niż wszystkie sklepy internetowe i na dodatek sprowadza wszystko, czego tylko zapragnę. " - sorrki abs_ik ale w to to już nie dam wiary - mozesz u tego pana robić zakupy bo masz sentyment ale nikt mu nie da cen lepszych niż sklepy internetowe z renomą / przemiałem (potem dojdzie do tego swiat kotów) a co mają powiedzieć takie biznesy jak hmmm.... no nie wiem np http://www.animalia.pkl chyba nie jaest za wielka i np http://www.crazyworldpets.pl/i-sklep/ - gdzie ja robie osobiscie zakupy może nawet nie w internetowym tylko na zywca i niechce aby to było rekalmą dla tych sklepów - tylko co ci ludzie mają powiedzieć ?? - sorry proszę panstwa jestesmy drożsi bo nie mamy dofinansowania z UE - ale prosimy państa o robienie zakupów u nas bo inni to robią tylko dla kasy ???
abs_ik pisze:
................... Tańszy niż animalia czy crazyworldpets, serio, serio.
abs_ik pisze:pana na bazarku, bo jest tańszy niż wszystkie sklepy internetowe
abs_ik pisze: ale dlaczego uważasz, że inne sklepy działają dla idei, a nie dla kasy? Troszkę to niesprawiedliwe, tak z góry skreślać projekty dofinansowane z UE, a gloryfikować te, które kasę na działalność zdobyły w inny sposób, nie sądzisz?
kokaon pisze:Chodzi mi o to ze po dupie dostanie cała reszta – forumy, - sklepy internetowe, - itp. – a przede wszystkim ludzie którzy już robią coś dla kotów i może dla siebie też by cos chcieli z tego mieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot] i 85 gości