co może mu być?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 22:58 co może mu być?

CO MOZE MU BYĆ?
traktor ( ten bezdomny) dzis przyszedl smutny strasznie, i mial takie dziwne oko... jakies takie zołte, niewyraźne, i światło się w nim strasznie odbija... co to może być? wczoraj miał jeszcze normalne!!!!
mój go pogonił... usłyszalam huk na balkonie, a potem Traktora jak ze spuszczonym pyszczkiem odchodzi i nie reaguje na moje wolanie (ZAWSZE reagowal) strasznie się o niego martwię!!!! proszę, pomóżcie mi choć troche, nie wiem co mam robić!!!! naprawdę nikt go nie chce? koszta weta, czy szczepienia teraz pokryje..........

monikas11

Od: Nie maja 08, 2011 13:35

Post » Pt lip 01, 2011 7:35 Re: co może mu być?

moze zabierz do weta ? szkoda kota, a diagnoza bez fot przez internet , no chyba nie najlepszy pomysł...
moze wypowie sie ktos obeznany na chorobskach :roll:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt lip 01, 2011 7:37 Re: co może mu być?

Przenoszę na Koty.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lip 01, 2011 7:39 Re: co może mu być?

monikas11 pisze:CO MOZE MU BYĆ?
traktor ( ten bezdomny) dzis przyszedl smutny strasznie, i mial takie dziwne oko... jakies takie zołte, niewyraźne, i światło się w nim strasznie odbija... co to może być? wczoraj miał jeszcze normalne!!!!
mój go pogonił... usłyszalam huk na balkonie, a potem Traktora jak ze spuszczonym pyszczkiem odchodzi i nie reaguje na moje wolanie (ZAWSZE reagowal) strasznie się o niego martwię!!!! proszę, pomóżcie mi choć troche, nie wiem co mam robić!!!! naprawdę nikt go nie chce? koszta weta, czy szczepienia teraz pokryje..........

Idź do weta.Nawet zadzwon i jego podpytaj.

Zakoceni jesteśmy wszyscy na maksa.Ale moze jakiś cud się zdarzy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt lip 01, 2011 12:03 Re: co może mu być?

A NAJGORSZE W TYM WSZYSTKIM JEST TO, ŻE DZISIAJ WYJEŻDZAM!!!!!!!!! prywatnie bym odwolala, ale to słuzbowe! :-((((((( wracam dopiero w poniedziałek wieczór!

monikas11

Post » Pt lip 01, 2011 12:41 Re: co może mu być?

monikas11 pisze:A NAJGORSZE W TYM WSZYSTKIM JEST TO, ŻE DZISIAJ WYJEŻDZAM!!!!!!!!! prywatnie bym odwolala, ale to słuzbowe! :-((((((( wracam dopiero w poniedziałek wieczór!

A nie ma kto z nim pójść. Ew szpitalik załatwić? Dzwoniłaś do weta z podpytką?
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 01, 2011 12:51 Re: co może mu być?

już dzwoniłam do koleżanki, która będzie opiekowała się moim, pod mą nieobecnośc, więc i traktorem się zajmie... tzn zabierze go dzis do weta! a jest coś takiego jak szpitalik??? nie miałam zielonego pojęcia!!! ( ale wtyd!)

monikas11

Post » Pt lip 01, 2011 13:20 Re: co może mu być?

monikas11 pisze:już dzwoniłam do koleżanki, która będzie opiekowała się moim, pod mą nieobecnośc, więc i traktorem się zajmie... tzn zabierze go dzis do weta! a jest coś takiego jak szpitalik??? nie miałam zielonego pojęcia!!! ( ale wtyd!)

są lecznice,które zatrzymuja koty do obserwacji,diagnostyki,leczenia...Nie wszystkie ale są. Należy się tylko dopytac gdzie i za ile.
Kciuki za kocia :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 10, 2011 19:02 Re: co może mu być?

ASK@ pisze:
monikas11 pisze:już dzwoniłam do koleżanki, która będzie opiekowała się moim, pod mą nieobecnośc, więc i traktorem się zajmie... tzn zabierze go dzis do weta! a jest coś takiego jak szpitalik??? nie miałam zielonego pojęcia!!! ( ale wtyd!)

są lecznice,które zatrzymuja koty do obserwacji,diagnostyki,leczenia...Nie wszystkie ale są. Należy się tylko dopytac gdzie i za ile.

z Traktorem wszystko ok! tylko nadal domku szuka!!!!!!!

monikas11

Post » Nie lip 10, 2011 20:49 Re: co może mu być?

monikas11 pisze:
ASK@ pisze:

z Traktorem wszystko ok! tylko nadal domku szuka!!!!!!!

Cieszę się,ze z kotem lepiej.
A że domu szukacie...To nie nowina an forum!
Powodzenia z całego serca życzę :ok:
Obrazek

ASK@