SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Wizyta nieaktualna :(. Domek nawalił

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 15:04 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Nic to -damy radę-poczekamy-wytrzymamy aż trafi się taki domek,że heeeeeeeeeej :ok: :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto lip 05, 2011 16:13 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

No, cóż - pani M. nie odpowiada. Pewnie macie rację, ale ja zawsze zakładam, że coś się może stać; dzwonię przynajmniej raz albo inaczej próbuję się skontaktować, bo przecież 'wypadki' się zdarzają. I niepoprawnie wydaje mi sie, że ludzie są normalni. Ale wiem, wiem, że niekoniecznie :twisted:
Lepiej, że teraz sie okazało, niz po przewiezieniu kociaka.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 05, 2011 16:43 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

No ja juz raczej nie szukam chętnego do wizyty przed adopcyjnej-nie ma z panią kontaktu-zmieniam tytuł na swoim wątku

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto lip 05, 2011 16:43 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

J.D. pisze:Nic to -damy radę-poczekamy-wytrzymamy aż trafi się taki domek,że heeeeeeeeeej :ok: :ok:

Bardzo słusznie.Ostatnio nawet na forum pojawiają się domki.Coś się znajdzie. :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lip 05, 2011 19:14 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Też zmieniam, bo jeszcze się ktoś zgłosi :? .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia]