Co zrobic. Kot nasikal do plecaka. Jak pozbyc sie zapachu???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 11:07 Co zrobic. Kot nasikal do plecaka. Jak pozbyc sie zapachu???

Kot nasikał do plecaka górskiego ze stelazem. Byłó to pare miesiecy temu. Potraktowalam plecak Vitopaem, ale przykry zapach wciaz jest. Za miesiac jade w góry i potrzebuje plecak.. Nie stac mnie na nowy, chcialabym wziąć ten- czy jest szansa na pozbycie sie tego zapachu okropnego? W jaki sposob? prosze nie sugerowac sody bo soda jest zraca i mozna popalic sobie nia ciało...

goralka25

Od: Pt lis 12, 2010 18:27

Post » Pt cze 17, 2011 13:43 Re: Co zrobic. Kot nasikal do plecaka. Jak pozbyc sie zapachu???

Jeżeli stelaż sie odpina, to normalnie uprać, nawet można w pralce. Do płukania dodac Vitoparu. on jednak pomaga.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt cze 17, 2011 19:16 Re: Co zrobic. Kot nasikal do plecaka. Jak pozbyc sie zapachu???

Nie jestem pewna, czy Vitopar będzie działał po użyciu proszku, u mnie nie działał. Jest napisane na opakowaniu, że nie można mieszać go z chemią, po użyciu detergentów bakterie i enzymy nie rozkładają chyba tak, jak powinny.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36