» Śro cze 15, 2011 11:31
porada - koci katar
Witam, jesli powielam wątek to przepraszam,ale nie mogłam doszukać się podobnego:). mam dwa swoje koty, juz dorosłe, kastrtrowane i psa, wszystie 3 z adopcji;). od dwóch tygodni mam kociaka pod opieką, najaprawdopodobniej zostanie u mnie, choć z założenia miałam byc tymczasem, wzięłam go z jednej z fundacji (wczesniej tez byłam DT ale dla psów i nadal bywam z innej fundacji), dlatego na tyle ile byłam DT się zdziwiłam, bo dostałam kociaka, który mieszkał chwilę w lecznicy, niestety nie dostalam ksiażeczki zdrowia, ani żadnych konkretnych info co mu podawano, czy odrobaczano.. szybko więc sama poszłam z małą do weta i załatwiłam te sprawy, załozyłam jej książeczkę, odpchliłam, odrobaczyłam. Młoda ma powikłania po kocim ktarze, cały czas jest na lekach: cornergel, floxal,, naclof. nadal ma błone na oczach i stan taki mniej wiecej jak na początku i stąd moje pytanie, ile czasu może trwac leczenie takiej przypadłości?czy to normlane że stan oczu jest prawie bez zmian? Wet mówi żeby czekać,ale to juz 2 tyg..., planuję iść z młoda na konsultację jeszcze gdzieś, ale zdrugiej strony może to musi tyle trwać? Na psach znam się lepiej niż na kotach niestety;), dlatego prosze o radę bardziej skoconych:P
Ostatnio edytowano Śro cze 15, 2011 11:40 przez
SzprotkaFrotka, łącznie edytowano 1 raz