warszawa zaginął na powiślu kot Bizu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 24, 2011 22:36 warszawa zaginął na powiślu kot Bizu

na ul cecylii śniegockiej13 wypadł z pierwszego piętra na 8 letni kot szukamy go od dwóch tygodni non stop dzień i noc wszystko juz zrobiłam wszydstk ogłoszenia piwnice karmiciele dzieci sklepy weterynarze fundacje wszystko .Jak kamień w wode. Jak ktoś z Was otrzyma jakies wiadomości o nim dajcie prosze znać.

lolamalina

Od: Pt maja 20, 2011 18:13

Post » Śro maja 25, 2011 0:38 Re: warszawa zaginął na powiślu kot Bizu

lolamalina pisze:na ul cecylii śniegockiej13 wypadł z pierwszego piętra na 8 letni kot szukamy go od dwóch tygodni non stop dzień i noc wszystko juz zrobiłam wszydstk ogłoszenia piwnice karmiciele dzieci sklepy weterynarze fundacje wszystko .Jak kamień w wode. Jak ktoś z Was otrzyma jakies wiadomości o nim dajcie prosze znać.

Po naszej rozmowie w windzie zastanawiałam się, co z kotkiem. Nie tracę nadziei, że się znajdzie. Wyznaczyłaś wysoką nagrodę, która zapewne skłoni do szukania. Robisz wszystko, co możliwe... Trzymam kciuki za koteczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Może pomyślisz o zabezpieczeniu okien, żeby w przyszłości oszczędzić stresu i sobie, i kotkowi?

Wklej proszę fotki Bizu na forum.

Trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro maja 25, 2011 3:09 Re: warszawa zaginął na powiślu kot Bizu

Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Czw maja 26, 2011 23:38 Re: warszawa zaginął na powiślu kot Bizu

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52