kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 21:07 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

madzia89 pisze:idąc dzisiaj widziałam pod zakładem mięsnym kicie...ale ten kociak to już chyba tam stały domator - bodajże w ziemie go widziałam parę razy...łasi się do ludzi,ale chyba nie jest mu tam źle...na pewno go dokarmiają...
nic byście nie robiły z tym?

na pewno zebrałabym jakieś info o kocie ,czy dokarmiany,sterylizowany ,czy moze nalezy do kogoś itd.popytać nie zaszkodzi :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro maja 25, 2011 21:11 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

kotx2 pisze:
madzia89 pisze:idąc dzisiaj widziałam pod zakładem mięsnym kicie...ale ten kociak to już chyba tam stały domator - bodajże w ziemie go widziałam parę razy...łasi się do ludzi,ale chyba nie jest mu tam źle...na pewno go dokarmiają...

na pewno zebrałabym jakieś info o kocie ,czy dokarmiany,sterylizowany ,czy moze nalezy do kogoś itd.popytać nie zaszkodzi :ok:

a wiec jutro albo w piątek spacerek :wink:

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

Post » Śro maja 25, 2011 21:12 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

madzia89 pisze:
kotx2 pisze:

a wiec jutro albo w piątek spacerek :wink:

powodzenia,daj znać :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro maja 25, 2011 21:12 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

madzia89 pisze:ktoś go dobił z tego co słyszałam bo pytałam ludzi w okolicy jak go szukałam...;(

Trudno mi nawet czytac słowa "ktos go dobił" przeciez to jakaś patologia :evil: Szkoda, wielka szkoda, ze mnie nie powiadomiłas, może dało by sie go jeszcze uratować a jesli nie to przynajmniej umarłby w godnych warunkach a nie "dobity" przez jakichś pozbawionych sumienia kretynów :cry:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 25, 2011 21:23 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

madzia89 pisze:ktoś go dobił z tego co słyszałam bo pytałam ludzi w okolicy jak go szukałam...;(

Boże, na jakim świecie my żyjemy!!!! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Koteńku [*] przepraszam cię za.... takich "ludzi"
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw maja 26, 2011 7:24 Re: kotek w złym stanie! Jak POMÓC? okolice Bielska-Białej

oj w mojej okolicy bardzo dużo takich kretynów!

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

[poprzednia]