dziękuję za info :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 19, 2011 12:20 dziękuję za info :)

Odpowiedziałam na aukcję Allegro zgłoszoną mi przez koleżankę- właścicielka kotki jest zdecydowana na kastrację, ale na przeszkodzie stoi brak pieniędzy... dlatego szukam organizacji, która zechce firmować zabieg, kasę oczywiście zwrócę. Chodzi mi o to, że ludzie często są skrępowani przyjmowaniem pomocy od obcych osób, a "fundacja to co innego".

Zabieg miałby się odbyć za niecały miesiąc.

Z góry dziękuję za podpowiedzi! :)
Ostatnio edytowano Pt maja 20, 2011 11:24 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw maja 19, 2011 12:42 Re: CHEŁM - kto pomoże w sterylce kotki? kasę dam :)

XAgaX pisze:Odpowiedziałam na aukcję Allegro zgłoszoną mi przez koleżankę- właścicielka kotki jest zdecydowana na kastrację, ale na przeszkodzie stoi brak pieniędzy... dlatego szukam organizacji, która zechce firmować zabieg, kasę oczywiście zwrócę. Chodzi mi o to, że ludzie często są skrępowani przyjmowaniem pomocy od obcych osób, a "fundacja to co innego".

Pisz do Kasi D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw maja 19, 2011 13:00 Re: CHEŁM - kto pomoże w sterylce kotki? kasę dam :)

annskr pisze:
XAgaX pisze:Odpowiedziałam na aukcję Allegro zgłoszoną mi przez koleżankę- właścicielka kotki jest zdecydowana na kastrację, ale na przeszkodzie stoi brak pieniędzy... dlatego szukam organizacji, która zechce firmować zabieg, kasę oczywiście zwrócę. Chodzi mi o to, że ludzie często są skrępowani przyjmowaniem pomocy od obcych osób, a "fundacja to co innego".

Pisz do Kasi D

zastanawiałam się nad tym, ale wstyd się przyznać- zupełnie nie znam tamtego rejonu, odległości etc. Zaraz napiszę, bardzo dziękuję za info :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt maja 20, 2011 11:16 Re: CHEŁM - kto pomoże w sterylce kotki? kasę dam :)

Albo do Amika6
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt maja 20, 2011 11:24 Re: CHEŁM - kto pomoże w sterylce kotki? kasę dam :)

annskr pisze:Albo do Amika6

Kasia już mi powiedziała, że wspólnie z Amiką która pomoże wytypować lecznicę pomogą w tej sterylce :) jeszcze raz dziękuję za info :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85