Moderator: Estraven
fuentes pisze:dziekuje za te wyczerpujace informacje.
szkoda ze wygral najtanszy a nie najlepszy.no cóz, jesli nie ma co sie lubi...
MalgWroclaw pisze:A pani prezydentka Łodzi uważa, że wszystko jest w porządku. Bo do wyborów daleko, więc po co dbać o opinię w tak nieważnych sprawach, prawda? Mam nadzieję, że nie będziecie na tę panią głosować.
annskr pisze:MalgWroclaw pisze:A pani prezydentka Łodzi uważa, że wszystko jest w porządku. Bo do wyborów daleko, więc po co dbać o opinię w tak nieważnych sprawach, prawda? Mam nadzieję, że nie będziecie na tę panią głosować.
Możesz napisać to np do pani prezydent, do rzecznika prasowego, do wydziału komunikacji spolecznej UMŁ? Bo koljene wyboy będą za parę lat, a to trochę długo czekać.
Na razie to po długich walkach udalo się w końcu wymusić te sterylki - bez walki byłyby, ale pewnie w lipcu, albo jeszcze później.
Teraz można spróbować ustalić lepsze warunki współpracy z wybranymi lecznicami - ale bez pomocy karmicieli, czyli ich pisemnych oświadczeń na ten temat nic z tego nie będzie. A znając nasze warunki - panie popłaczą mi w telefon, a w lecznicy i w UMŁ będą cichutko jak myszki.
Na razie tyle ode mnie - jak będę wiedzieć o jakichś konkretach - czyli pisemnych skargach - odezwę się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, LikeWhisper i 63 gości