Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 22, 2011 12:12 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

jerzykowka pisze:Kochana, jak kotek się miewa?
Proszę podpytaj weta czy Wiktorkowi przydałby się Imaverol (jeśli to grzybica, na pewno się nada). Jeśli tak, to podeślę.

Ściskam całym sercem i życzę spokojnych, zdrowych i naprawdę szczęśliwych Świąt Tobie i Twoim podopiecznym :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Asiu, dziękuję za życzenia i również życzę Wam wszystkiego co najlepsze - ciepłych, wspaniałych Świąt. Głaski dla Twoich kociastych :kotek: :kotek:
Właśnie wróciłam od wetki. Zastałam zamknięte drzwi. Już ma Święta. Musimy czekać do wtorku:( Niestety pozostali weci u mnie są straszni i nie ma sensu u nich leczyć kota. Pamietasz pewnie jak biegałam z moim ślepaczkiem, diagnoza byla ze którys kot go podrapał w oczko. Dopiero moja wetka natychmiast usunęła oczko bo było tak zle ze w kazdej sekundzie mogło pęknąć...
Nie wiem czy to grzybica. Plamki bez siersci ma przed uszami, pod brodą i na nodze. reszta skóry wyglada normalnie. Dowiem się we wtorek co to jest i napisze. Ściskam :1luvu:
Obrazek Obrazek

alanisart

Od: Czw lis 19, 2009 10:53

Post » Pt kwi 22, 2011 16:11 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

ZYCZĘ WSZYSTKIM RADOSNYCH , ZDROWYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT.
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Pon kwi 25, 2011 10:44 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

hops
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Wto kwi 26, 2011 9:54 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

Własnie wróciłam od weta. Tak jak myslałam wrócił koci katar. Dostał zastrzyki, tabletki i syrop. Jeśli chodzi o skóre to wetka podejrzewa grzybice. Dostałam płyn którym mam mu przemywac zmienione miejsca. Mam sie zjawić za 5 dni na kolejną wizyte.
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Czw kwi 28, 2011 7:59 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

hops :kotek:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Sob maja 14, 2011 13:39 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

Kochane, długo mnie nie było bo ciągle jakieś problemy osobiste. Wracam z dobrymi wiadomościami:) Na początku podziękowania, wielkie, dla osób, które wpłaciły pieniążki dla Wiktorka. Bez Was nie byłabym go w stanie wyleczyć :1luvu: Dziękuję również tym, którzy trzymali za niego kciuki :1luvu:
Jak pisałam wcześniej Wiktorek wyleczony no i szczęśliwy w nowym domku :D Udało się :D Mam nadzieję, ze teraz juz bedzie szczęśliwy :1luvu:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Pon maja 16, 2011 18:31 Re: Wiktorek POTRZEBUJE POMOCY...

:ok: :ok: :ok:
Bardzo się cieszymy i pozdrawiamy :1luvu:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

[poprzednia]