Moderator: Estraven
Ivette pisze:końcówka "wewnetrzna"?
to chyba nic nienormalnego, tamta końcówka to świeższa qpa, może jeszcze nie zdazyła się "utwardzic"
nie ma to jak qpowy temat przy sniadaniu
_namida_ pisze:Świetny wątek, właśnie myślałam o tym, że na miau brakuje tylko wątku o kupach.
Kupa koloru jasnobrązowego, o konsystencji raczej stałej z jasnożółtymi-kremowymi elementami (coś jakby śluz, ale gęstsze).
Ktoś się z tym spotkał? Zapach bardzo ostry, wyrazisty.

_namida_ pisze:Świetny wątek, właśnie myślałam o tym, że na miau brakuje tylko wątku o kupach.
Kupa koloru jasnobrązowego, o konsystencji raczej stałej z jasnożółtymi-kremowymi elementami (coś jakby śluz, ale gęstsze).

aamms pisze:łomatko..
A miałam zjeść drugie śniadanko..
felin pisze:_namida_ pisze:Kupa koloru jasnobrązowego, o konsystencji raczej stałej z jasnożółtymi-kremowymi elementami (coś jakby śluz, ale gęstsze).
Pewnie każdy, kto ma kotaDopóki nie ma biegunki albo obstrukcji, to chyba ne warto się przejmować. Zależy od żarelka - a Leonardo samo w sobie nieźle wali
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka i 46 gości