Moderator: Estraven
vanill pisze:Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.

vanill pisze:Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.
kwinta pisze:vanill pisze:Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.
Kotka jest chora i musisz iść z nią do weterynarza jak najszybciej.
Nikt na forum nie wyleczy Ci kotki ....
Pomożesz jej idąc z nią do lecznicy !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], masseur, werusia, włóczka i 41 gości