Młody kociak Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 12:37 Młody kociak Szczecin

Witam, mam pewien ok. roczny "problem". Mieszkam w Gryfinie koło Szczecina i w mieście jak to w mieście żyją bezpańskie koty.
Moja siostra podkradła mi jedzenie mojego persa i nakarmiła jednego kociaka, teraz ten osiedlił się w naszej klatce, mi to nie przeszkadza, ale sąsiedzi twierdzą że głośno miauczy, boję się że w końcu ktoś odda go do schroniska. Myślę że mógłbym znaleźć mu dom, może byłby tam po części kotem podwórkowym, ale miał by kogoś kto by się nim zaopiekował, ale by były na to szanse to musiałbym go zaszczepić, odrobaczyć i wysterylizować, ale nie mam pieniędzy by to zrobić, wiecie gdzie w Szczecinie bądź okolicach mogę liczyć chociaż na darmową sterylizacje? Jeśli nie to może wiecie gdzie zrobią to tanio i fachowo?

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowano Pt kwi 29, 2011 14:25 przez Cinek1224, łącznie edytowano 1 raz

Cinek1224

Od: Śro sty 12, 2011 21:21

Post » Pt kwi 29, 2011 13:32 Re: Młody kociak

Wpisz w tytule wątku Szczecin i w ogóle go rozbuduj może trochę :)

Odezwij się do Cudak1, Anduk, Envy... albo poszukaj wątku o Stepnicy. Lub o Szczecinie. Mamy tutaj kilka, ktoś na pewno coś Ci doradzi :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01