Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zorba pisze:Ja swoje ubranko komuś na forum przekazałam. Odezwijcie się proszę jak będą potrzebne ubranka nie oryginalne ok? PW wtedy poproszę. Mam małe dziecko które natychmiast wyrasta ze sweterków .... A sweterki po nim są hmmm .... więc rękawek może być
AniaU pisze:Mam dwa nowe/nieużywane kaftaniki, rozmiar S. Moje kotki miały parę dni temu sterylkę i kaftaniki jak na razie nie są im potrzebne. Poczekam jeszcze parę dni (ale chyba ranka ich za bardzo nie interesuję) i mogę Wam przesłać. Poproszę o adres
MIKUŚ pisze:AniaU pisze:Mam dwa nowe/nieużywane kaftaniki, rozmiar S. Moje kotki miały parę dni temu sterylkę i kaftaniki jak na razie nie są im potrzebne. Poczekam jeszcze parę dni (ale chyba ranka ich za bardzo nie interesuję) i mogę Wam przesłać. Poproszę o adres
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAK - PROSIMY
AniaU pisze:MIKUŚ pisze:AniaU pisze:Mam dwa nowe/nieużywane kaftaniki, rozmiar S. Moje kotki miały parę dni temu sterylkę i kaftaniki jak na razie nie są im potrzebne. Poczekam jeszcze parę dni (ale chyba ranka ich za bardzo nie interesuję) i mogę Wam przesłać. Poproszę o adres
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAK - PROSIMY
kotki już mają ściągnietę szwy także ubranka nie były i nie będą już potrzebne.
Wyślę Wam ale proszę o adres
MIKUŚ pisze:
Wysyłam pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 75 gości