Które karmy są najlepsze?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 0:16 Re: Które karmy są najlepsze?

Smilla - taka średnia - moje nie chcą jej jeść :roll:

Za to bardzo mnie zaintrygowała ta karma tast of the wild?

Hmmm...........czaję się i czaję :oops:
Może spróbujemy :wink:

A to co za karma? Co możecie o Niej powiedzieć ?
ANF Tami Ami

No a animonda to jak najbardziej Nam smakuje, ale tylko mokra select i carny. :wink:
MIKUŚ

Post » Pon mar 21, 2011 1:29 Re: Które karmy są najlepsze?

MIKUŚ pisze:Za to bardzo mnie zaintrygowała ta karma tast of the wild?

Hmmm...........czaję się i czaję :oops:
Może spróbujemy :wink:

Ja też się nakręciłam na tą karmę. Zwłaszcza, że tu: http://allegro.pl/taste-of-the-wild-rocky-mountain-feline-2-27kg-i1516210734.html jest tania dość. I skoro ją polecają dziewczyny to chyba musi być dobra. :)

małetęsknoty

Od: Czw sie 19, 2010 13:18

Post » Wto mar 22, 2011 0:43 Re: Które karmy są najlepsze?

A powiedzcie mi czy karmę TASTE OF THE WILD Rocky Mountain Feline można podawać kotom po sterylizacji? Nigdzie nie widzę, żeby chroniła układ moczowy.

małetęsknoty

Od: Czw sie 19, 2010 13:18

Post » Śro mar 30, 2011 8:44 Re: Które karmy są najlepsze?

W zasadzie podawanie suchej karmy jakakolwiek by nie była jest zagrożeniem dla układu moczowego jeżeli kot mało pije. TOTW jes dobre pod względem składu i na ogól smakuje kotom. Ja karmiłam też nutra gold holistic (w opisie stoi że reguluje ph moczu ) i to najbardziej smakowało mojej wybrzydzalskiej kici. Niestety chybe nie jest już sprowadzane a szkoda bo było niezłe i tanie :( . Natomiast orijena nie polecam, jeden z moich kotów który wcześniej nie miał żadnych problemów zdrowotnych pochorował się wkrótce jak zaczęłam tym karmić a drugi zrobił "strajk głodowy" i zostałam z połową worka....
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pon kwi 04, 2011 15:25 Re: Które karmy są najlepsze?

Zamówiłam na próbę tę Smillę i moja kotka ja uwielbia, przy okazji to doskonały sposób na przemycanie suchej karmy :mrgreen: Niech mnie ktoś oświeci, jeżeli coś z nią nie tak, jak dla mnie: pachnie mięsem, wygląda jak mielonka, ma prosty skład i brak soi i zbóż (przynajmniej nie podają).
Obrazek

Anilewe

Od: Pt lut 18, 2011 18:29

[poprzednia]