nie wiem co juz robic

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 20, 2011 7:46 Re: nie wiem co juz robic

Dziewczyny dobrze piszą. Zrób badania krwi obydwu kotkom i tak raz na rok trzeba. Trzeba ocenić parametry biochemiczne, morfologię i wysterylizuj. Nie trzymaj ich na hormonach, to może się bardzo źle skończyć - ropomacicczem. Wtedy tylko operacja na cito! (wcześniej właściwe rozpoznanie) może uratować kotce życie. I koniec z zastrzykami hormonalnymi - Twoje kotki będą bezpieczne. I sikanie w różnych miejscach się powinno skończyć.

Teraz staraj się zbadać mocz, bo być może, że jest stan zapalny w drogach moczowych i stąd te kłopoty.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 20, 2011 9:12 Re: nie wiem co juz robic

ok.dziekuje wam bardzo ,tak faktycznie dzwoniłam do dwoch gabinetow i koszt za obie to 400 zł.poszukam w necie moze znajde faktycznie taniej teraz :lol:

madziara76

Od: Śro gru 03, 2008 15:16

Post » Nie mar 20, 2011 9:16 Re: nie wiem co juz robic

wszystko co ważne dziewczyny napisały.Wiec posłuchaj.
Niestety w mojej mieścinie nie ma tańszych zabiegów, a koszt sterylizacji kotki to 250-280 zł.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie mar 27, 2011 20:53 Re: nie wiem co juz robic

co słychać u kotki?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

[poprzednia]