Zabrze potrzebna pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 23:11 Zabrze potrzebna pomoc

Witam Potrzebuje wsparcia. Mianowicie jutro musze odebrac dwie kotki od pewnej pani ktora kotkami juz nie moze sie zajmowac ze wzgledu na silna alergie. ale nie posiadam transportera zalezy mi tylko zeby bezpiecznie przetransportowac koty do nowego domu. Czy nie miał by ktoś pożyczyć transportera dosłownie na dwie godziny. Zakup transportera oczywiscie mam w planie ale w przyszlym miesiacu teraz inne wydatki zwiazane z kotkami mnie troszke pochłonęły a pani zalezy na czasie. Proszę o pilny kontakt Dziekuje Daria

darialoczek

Od: Śro sty 12, 2011 16:55

Post » Śro mar 16, 2011 23:13 Re: Zabrze potrzebna pomoc

darialoczek pisze:Witam Potrzebuje wsparcia. Mianowicie jutro musze odebrac dwie kotki od pewnej pani ktora kotkami juz nie moze sie zajmowac ze wzgledu na silna alergie. ale nie posiadam transportera zalezy mi tylko zeby bezpiecznie przetransportowac koty do nowego domu. Czy nie miał by ktoś pożyczyć transportera dosłownie na dwie godziny. Zakup transportera oczywiscie mam w planie ale w przyszlym miesiacu teraz inne wydatki zwiazane z kotkami mnie troszke pochłonęły a pani zalezy na czasie. Proszę o pilny kontakt Dziekuje Daria

wysłałam pw do ciebie 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 16, 2011 23:14 Re: Zabrze potrzebna pomoc

nie doszedł

darialoczek

Od: Śro sty 12, 2011 16:55

Post » Śro mar 16, 2011 23:16 Re: Zabrze potrzebna pomoc

poszło jeszcze raz 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2