Sterylizacja - małe cięcie - gdzie można ją zrobić (ŁÓDŹ) ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 23:15 Sterylizacja - małe cięcie - gdzie można ją zrobić (ŁÓDŹ) ?

Witajcie!

Szukam lecznicy w Łodzi w której można wysterylizować kotkę poprzez małe cięcie, wiecie może w której lecznicy jest to możliwe ?

2 lata temu sterylizowałam moją starszą kotkę, miała standardową ranę, szwy które się nie rozpuszczały, musiała nosić specjalne ubranie, a sam proces dochodzenia do siebie trwał dość długo, nie mówiąc już o tym, że samo chodzenie w ubraniu było dla kotki traumą.
Niestety w lecznicy w której koty leczę i jestem zadowolona, nadal praktykuje się tylko tę standardową metodę sterylizacji.

Teraz trafiła do mnie ok. 8-miesięczna kotka, nie miała jeszcze rui, ale to już najwyższy czas, żeby ją wysterylizować, chciałabym jej ograniczyć cierpień, a wyczytałam, że po małym cięciu koty szybciej dochodzą do siebie i często nawet kot nie musi chodzić w ubraniu.

Czy znacie może taką lecznicę ? Szukałam w google, ale niczego konkretnego nie znalazłam.

Pozdrawiam
Cela

celka9999

Od: Śro mar 09, 2011 23:04

Post » Śro mar 09, 2011 23:24 Re: Sterylizacja - małe cięcie - gdzie można ją zrobić (ŁÓDŹ) ?

Sądzę, że w wielu. :)
Na pewno np. w Lancecie
http://www.lancet.pl/
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Czw mar 10, 2011 6:40 Re: Sterylizacja - małe cięcie - gdzie można ją zrobić (ŁÓDŹ) ?

W centrum na Pojezierskiej przy tesco spokojnie zrobisz boczną.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06