co wkładacie kotom do kuwety?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 17:40 Re: co wkładacie kotom do kuwety?

Cześc,
jestem z Wrocławia i poszukuję żwirku Mruczuś dla mojego "świeżego" malucha :) Pierwsze opakowanie dostałam od mamy, która kupiła je w Wołowie. Czy we Wrocławiu da się gdzieś znaleźc ten żwirek? Jest on dla mnie i dla mojego małego idealny. Nie chcę na razie eksperymentowac i zmieniac. Czy ktoś ma do niego dostęp? A może polecicie jakiś o bardzo podobnych właściwościach? Właśnie mi się kończy ta pierwsza paczuszka ;)

czarna owca

Od: Pt sty 21, 2011 17:29

Post » Śro mar 09, 2011 16:31 Re: co wkładacie kotom do kuwety?

uzywal ktos zwirku papierowego? widzialam w zoologicznym czy warty jest zainteresowania?
gerardbutler

Post » Śro mar 09, 2011 16:37 Re: co wkładacie kotom do kuwety?

Sarayu pisze:Teraz używam cats best oko plus i uważam że jest najlepszy. Cena na pierwszy rzut oka nie jest niestety fajna, ale żwirek jest bardzo wydajny i co dla mnie najważniejsze - można go spuścić w toalecie.

Popieram! Z oszczędności próbowałam silikonowego na wagę i betonitowego, ale... MASAKRA, szybko się zużywał, śmierdział potwornie!
A i jeszcze Bio Corn próbowałam używać, ale były to pieniądze wyrzucone w śmieci. Zostały mi po nich tylko mole spożywcze, bo w workach tego była cała masa!!!
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

[poprzednia]