Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 20:14 Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

Mieszkała w budce na 3 Maja, w Gdańsku. Ale zaczęła chorować. Trafiła do domu i miała mieszkać z 2 kotami ze schroniska. Coś nie wyszło. Musiałam ją odebrać. Teraz kuli się za kanapą w pokoju mojego syna. Zgodnie z ustaleniami miałam ją dzisiaj zabrać i odwieźć na 3 Maja.Ale nie potrafię. Ona jest taka grzeczna. Siedzi cichutko jak myszka. Prawie jej nie ma. Nikomu nie zawadza. Cierpliwie czeka na trochę szczęścia. Co dzieje się w jej małej główce?
Na razie jest jej ciepło. W miskach czeka na nią jedzenie. Czasem zostaje pogłaskana. Zegar na ścianie tyka. Ja wciąż robię ogłoszenia. Odebrałam nawet mail i sms-a w jej sprawie. Umówiłam się na spotkanie, na przesłanie zdjęć. Potem cisza. Tylko wredny zegar na ścianie wciąż tyka
.
Obrazek
Bułeczko,pokaż śliczne pysio
Obrazek
Świecą mi w oczy, co oni jeszcze wymyślą...
Obrazek
Troszkę zjem, ale nie mam specjalnego apetytu. To chyba normalne w mojej sytuacji
Obrazek
Chcę do domku, wystawiam brzuszek do głaskania
Obrazek
Trochę zjem, muszę mieć dużo sił, bo nie wiadomo, co mnie czeka
Ostatnio edytowano Pt lut 04, 2011 20:21 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt lut 04, 2011 20:21 Re: Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

Historia Bułeczki opisana jest również na wątku kotów majowych (głównie od str. 34, wcześniej oczywiście też)
viewtopic.php?f=1&t=100297
na wątku Herbatnika (od str. 69, gdzie tłumaczę, dlaczego zawitała na tym wątku)
viewtopic.php?f=1&t=111603&start=1020
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt lut 04, 2011 23:04 Re: Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

I wątek ma swoje rozwiązanie. Bułeczka znalazła domek. Mam nadzieję, że taki najlepszy. Mili państo przeczytali ogłoszenie, przyjechali, obejrzeli i zabrali. Juto zadzwonią, jak przeszła pierwsza noc. A w tygodniu pojadę w odwiedziny i zrobię śliczne fotki.

Fanszeta

Post » Pt lut 04, 2011 23:11 Re: Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

Oby to był najlepszy domek! :ok: Kibicuję czarnuszkom! Sama mam dwa do adopcji.Wiadomo , czarnuszki nie cieszą się dużym wzięciem :cry: Tym bardziej za cudowne życie w nowym domku koteczko! :lol:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Sob lut 05, 2011 0:12 Re: Bułeczka wystawia brzuszek do głaskania, chce do domu DT/DS

Mocne kciuki,aby domek był kochający i cierpliwy :ok: :ok: :ok: :ok:
Bułeczka jest boska :1luvu:
Zawsze marzył mi się czarny kotek i pewnie kiedyś będę miała takiego,ale póki co to niewykonalne :(

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54