Chcę zaadoptować małego kotka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 14:12 Re: Chcę zaadoptować małego kotka

http://allegro.pl/piekna-i-kochana-milk ... 45817.html Polecam moją Miłeczkę.Cud- miód koteczka. Co prawda nie kociak , ale 8 miesięcy to też młodzież jeszcze.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Nie sty 30, 2011 14:17 Re: Chcę zaadoptować małego kotka

tego nie powiedziałem,ze go nie chce tylko sie troche przeraziłem ,ze on taki duzy jest i ze z Zuzią sie nie zgodza

wp2404

Od: Sob sty 29, 2011 19:06

Post » Nie sty 30, 2011 14:53 Re: Chcę zaadoptować małego kotka

wp2404 pisze:tego nie powiedziałem,ze go nie chce tylko sie troche przeraziłem ,ze on taki duzy jest i ze z Zuzią sie nie zgodza

Czy ja wiem czy duży. On ma 3-4 miesiące i wg mnie wygląda normalnie. Na zdjęciach wydaje się większy. Ale fakt, zapowiada się na sporego kocura, ale wiedz też, że generalnie kocury są większe, potężniejsze niż kotki.
Akurat wielkość kota nie ma nic do rzeczy czy się dogada z Twoją kotką czy nie. Równie dobrze mogą się porozumieć od razu, po paru godzinach albo po 2 tygodniach albo wcale. Różnie bywa.
Co prawda część kotów nie toleruje kotów dorosłych, dużych, ale Twoja kotka jest dzieciakiem jeszcze i nie wydaje mi się, żeby tak miało być, więc nie musisz brać pod uwagę adopcji tylko małego kota.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

[poprzednia]