Moje Chore kotki - być może koci katar

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 15:32 Re: Moje Chore kotki - być może koci katar

Jakoś taka cisza :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 23, 2011 19:20 Re: Moje Chore kotki - być może koci katar

jasdor pisze:Jakoś taka cisza :roll:

Bardzo nie fajna cisza...

:evil:
najszczesliwsza

Post » Pon sty 24, 2011 17:55 Re: Moje Chore kotki - być może koci katar

Witajcie !!!
Przepraszam, że nie pisałam. Ale naprawdę nie mogłam.
Chciałabym Was uspokoić bo kotki są już zdrowe w pełni :) Bogu dzięki to było tylko przeziębienie.
Wzięłam sobie do serca to co do mnie napisaliście. I postanowiłam z tego względu, że kociaki są moje nie narażać rodziców na koszty sterylizacji Diny i zapłacić za to ze swoich pieniędzy. Są teraz u mnie ferie ale kończą się już, bo w poniedziałek już do szkoły. W następnym tygodniu wyciągnę dziadka do weterynarza z Dinusią na sterylizację. :) A Faziego i Igiego postaram się jak najszybciej wykastrować ale już w tym miesiącu naraz wszystkich nie dam rady. Zaczynam od Diny bo jest dziewczynką i u niej jest to najkonieczniejsze sami wiecie z jakiego względu.

Dina z Ignasiem tak mi w nocy szaleją, że ja spać nie mogę :D Tak strasznie się cieszę, że nic im nie jest.
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nauczyłam Dinę dawać łapę :D :) Któregoś dnia porobię niunią zdjęcia jak się super bawią :)
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie rady. Nie zlekceważę już nigdy takich rad... :) :) :)

lildi16

Od: Pt sty 21, 2011 20:08

Post » Wto sty 25, 2011 13:43 Re: Moje Chore kotki - być może koci katar

Zaczynam od Diny bo jest dziewczynką i u niej jest to najkonieczniejsze sami wiecie z jakiego względu.

no zuch dziewczyna :ok:
pisz co u kotów
AnielkaG

Post » Wto sty 25, 2011 16:58 Re: Moje Chore kotki - być może koci katar

Obrazek

Moje kochane maleństwa :) Jeszcze jak były malutkie. Ze swoja mamusią. :1luvu:

Dinusia jest tak przywiązana do Ignasia, że jak zejdzie jej gdzieś z widoku to zaraz miauczy i go szuka :) Mieć taką siostrzyczkę to skarb hehe.
A Ignaś nazywa się tak jak się nazywa z tego względu że jest cały biały i ma tylko ogonek czarny i łatke nad ogonkiem. I to wygląda jak literka 'i' - dlatego Ignaś:)
Fazi jest strasznie szalony i wszyscy na niego w domu mówią elektryk bo za kablami lata i ostatnio nawet wyrwał mi kabel od laptopa z gniazdka.. mały zbój :) :D

lildi16

Od: Pt sty 21, 2011 20:08

[poprzednia]