Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 19:30 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Mam nadzieję, że ta pani lat 70 nauczyła się czegoś. Ratowałaś pieska, tzn. zapłaciłaś też za jego leczenie? Bo jeśli pani nie przyłożyła się finansowo do leczenia, to raczej marne szanse edukacji :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 04, 2011 19:36 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

:evil: :evil: :evil: Wiecej nie powiem.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 04, 2011 19:47 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

SecretFire pisze::evil: :evil: :evil: Wiecej nie powiem.

Ale to na mnie??? Jeśli tak, niesłusznie, bo nie napisałam tego z niechęci do działalności CatAngel, tylko do bezmyślności rodaków wypuszczających/wyrzucających psy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 04, 2011 19:53 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Nie, to do tych ludzi nie dobrych. Przepraszam MW :oops:

SecretFire

Post » Wto sty 04, 2011 20:03 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

SecretFire pisze:Nie, to do tych ludzi nie dobrych. Przepraszam MW :oops:

Nie ma za co. Ja tak gwoli zrozumienia zapytałam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 04, 2011 20:11 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Lilly mi na reku siedziala i niestety na dluzsza odpowiedz mnie nie stalo :-)

Te ludzie mnie od poczatku byli dziwni, ale ze takie swinstwo zrobia, to tez bym nie pomyslala. Naprawde wychodzilam z zalozenia, ze znalezli mu jakis fajny domek.
Takiego zachowania nie zrozumiem do konca.

SecretFire

Post » Wto sty 04, 2011 20:25 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Życzę tej "pani", co wypuściła kotka, żeby jej mąż też ją wypuścił. I niech sobie radzi. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 04, 2011 20:30 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

MalgWroclaw pisze:Mam nadzieję, że ta pani lat 70 nauczyła się czegoś. Ratowałaś pieska, tzn. zapłaciłaś też za jego leczenie? Bo jeśli pani nie przyłożyła się finansowo do leczenia, to raczej marne szanse edukacji :(

Nie, nie ja płaciłam. Ona mówiła, że ma dziury w siatce przy domku dlatego on uciekał (no to co miałam zrobić naprawiłam jej to ogrodzenie i pies lata już tylko po ogródku :) )

A zapomniałabym :oops: jeżeli znajdę dla kota DT to prosiłabym jeżeli to będzie możliwe o złapanie go :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 04, 2011 20:39 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

CatAngel pisze:A zapomniałabym :oops: jeżeli znajdę dla kota DT to prosiłabym jeżeli to będzie możliwe o złapanie go :)

Jak będzie wiadomo że gdzieś tam jest(kot), to będziemy radzić. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sty 04, 2011 21:39 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

To w razie czego mam dt ale w Bydgoszczy (miał być dla Guliwerka, ale ta podróż była by dla niego zapewne tragiczna jest bardzo słaby)

Więc spróbuj namierzyć kota :) Aha ""warunek"" dt jest taki że Ola potrzebowałaby pomocy finansowej (ma pięć swoich kotów) wiec same rozumiecie :(

CatAngel

Post » Śro sty 05, 2011 14:20 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Aniu, czy da się go jeszcze odszuakć ? Może jeszcze jest dla kitka szansa ... jest taki młodziutki :(
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sty 05, 2011 15:35 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

pisiokot pisze:Aniu, czy da się go jeszcze odszuakć ? Może jeszcze jest dla kitka szansa ... jest taki młodziutki :(

Kolega mi dzisiaj powiedział, że już go nie widuje. :(
Powiedziałam, że gdyby się pojawił to niech mi napisze, to pojadę i go zabiorę.
Trochę był zły, że teraz mogę a dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam. :(

CatAngel pisze:To w razie czego mam dt ale w Bydgoszczy (miał być dla Guliwerka, ale ta podróż była by dla niego zapewne tragiczna jest bardzo słaby)

Więc spróbuj namierzyć kota :) Aha ""warunek"" dt jest taki że Ola potrzebowałaby pomocy finansowej (ma pięć swoich kotów) wiec same rozumiecie :(

Dzięki CatAngel za pomoc :1luvu: , ale jak widzisz już jest po ptokach. :(

Ja niestety nie mogłabym pomóc, bo sama potrzebuje pomocy, to znaczy nie ja, lecz tymczasy moje 3, a są to koszta ogromne, bo i sytuacja u mnie inna.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 05, 2011 15:39 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Mam nadzieje, że kocisko sobie poradzi na ulicy( napewno da rade :ok: ) ale jak coś to łap go.

To idę szukać innego na DT:) a jak ten się odnajdzie będziemy szukać zaś :ok:
kasia86 pisze:Trochę był zły, że teraz mogę, a dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam. :(

Kolega to niech się lepiej nie odzywa :wink: bo może jego ktoś tak kiedyś wypuści :wink: na mrozy :evil:

CatAngel

Post » Śro sty 05, 2011 18:38 Re: Błagam o tymczas dla kotka, dopóki jeszcze żyje.Na wolności.

Przywiaze nago do slupa i lodem obtoczy...

Ja sama sie teraz pozbierac nie moge, tak ze finansowo tez nic nie idzie. Straszne to jest, ze wszedzie albo kasy brak albo miejsca...

SecretFire

[poprzednia]