POGRYZIONY KOT ....ma domek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 19:19 Re: POGRYZIONY KOT ....ma domek :)

Mam takie pytanka - czy Latica na Goliata trafiła dzięki ogłoszeniom, które na moją prośbę zamieściła catAngel :?: i czy - ponieważ były trzy potencjalne domki zainteresowane Goliatem - udało się te pozostałe dwa potencjalne domki zainteresować innymi futerkami :?:

Przepraszam, wiem że to wątek Goliata :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt gru 17, 2010 19:32 Re: POGRYZIONY KOT ....ma domek :)

Druga potencjalna opiekunka miała problemy z przekonaniem pozostałych członków rodziny do konieczności posiadania w domu kilku kotów. Aktualnie wciąż nad tym pracuje i może coś z tego wyniknie. W każdym bądź razie mamy z nią kontakt. Natomiast drugi potencjalny dom został odesłany do jednego z pruszkowskich domów tymczasowych. Nie mieliśmy akurat w tym czasie kotów odpowiadających oczekiwaniom ewentualnej opiekunki. Na pewno jakiś kot znalazł dom. A czy ze schronu, czy z DT, czy z ulicy... to już nie ma dużego znaczenia.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pt gru 17, 2010 21:22 Re: POGRYZIONY KOT ....ma domek :)

:D :D :D :D :D - trzymam kciuki za pracę nad pierwszym domkiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Najważniejsze, że dzięki tej akcji nie tylko Goliat dostał szansę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

[poprzednia]