powikłania po kastracji?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 12:34 powikłania po kastracji?

Opilunio urodził się 27 kwietnia tego roku. 7 grudnia był kastrowany. Zauważyłam, że od kilku dni ma rozwolnienie, i mniej je... czasem podchodzi do miski i tylko wącha i odchodzi...
Co o tym myślicie?

white tea

Od: Nie sie 15, 2010 0:01

Post » Wto gru 14, 2010 13:38 Re: powikłania po kastracji?

Że natychmiast do weta trzeba - to nie musi mieć bezpośredniego związku z kastracją. W każdym razie do weta biegiem marsz. I napisz koniecznie po powrocie co się dzieje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 14, 2010 13:55 Re: powikłania po kastracji?

do tej samej co była kastracja? Nie bardzo wiem czy mam ochotę te chamską babę oglądać...
Czy może do innego, ale czy nie powie nam dlaczego do mnie skoro był zabieg u kogoś innego?
Sama nie wiem, ale tej baby nie chce mi się oglądać, chodź może powinnam.

white tea

Od: Nie sie 15, 2010 0:01

Post » Wto gru 14, 2010 13:58 Re: powikłania po kastracji?

Możesz iść do każdego weta. Nie ma znaczenia kto kastrował. Napisz skąd jesteś, może ktoś poleci dobrego weta.
I nie czekaj, bo jak od kilku dni ma rozwolnienie i nie je ( nie wiem czy pije ) może być już odwodniony.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Wto gru 14, 2010 15:44 Re: powikłania po kastracji?

Na forum jest lista wetów polecanych - wybierz jakiegoś z Twojej okolicy i idź do niego jak najszybciej, zwłaszcza jeśli kastrująca kota wetka jakoś ci nie pasuje. Może być, że nie ma podejścia do ludzi, a może być, że do zwierząt takoż a wtedy różnie może być. Jak kot się odwodni, przegłodzi aż do uszkodzenia wątroby lub ma jakieś bakteryjne zapalenie to leczenie może być drogie - wcześniej pójdziesz, mniej wydasz.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48