KOCIAKI CHORE OCZKI! 2 w DS, Kruszynka ['], 2 zostały

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 7:59 Re: KOCIAKI CHORE OCZKI! 2 w DS, Kruszynka ['], 2 zostały

Obrazek
rośniemy :)
Zwłaszcza bury Drapak - 3 kg żywej kociej masy (już przegonił Gryzaka (2,7kg) .... i pomyśleć że był 2 miesiące temu lżejszy o pół kg od Gryzaka i sporo mniejszy, a i ząbki wiąż mleczne 8O )
Dziękuję za pieszczocha :)

luna1976

Od: Nie sie 15, 2010 11:09

Post » Śro lis 10, 2010 21:24 Re: KOCIAKI CHORE OCZKI! 2 w DS, Kruszynka ['], 2 zostały

Ależ proszę :mrgreen:

Pod koniec listopada planuję spróbować złapać do kastracji te dwa, które zostały. Ich mamusia Czarna Cholera, także mile widziana w klatce łapce, ale większych nadziei, na to nie mam. Może powinien spróbować ją złapać ktoś, kto potrafi bardziej pozytywnie do tego podchodzić :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lis 26, 2010 6:32 Re: KOCIAKI CHORE OCZKI! 2 w DS, Kruszynka ['], 2 zostały

życzę powodzenia w łapance.
Ciekawa jestem mamy i rodzeństwa Drapaka.
Żałuję że u mnie słabo z dyspozycyjnością a i doświadczenia w łapankach brak.
U mnie wet zadecydował, że kastracja obu panów w styczniu, z uwagi na Burego i jego intensywny obecny rozwój. Ja chciałam już, ale stwierdził, że lepiej poczekać jeszcze trochę, gdyż Drapak nie wymienił jeszcze kłów i badzo intensywnie teraz rośnie.
Jak go wziełam był sporo mniejszy od Gryzaka, a dziś jest już większy i łapska grube.
Gryzak jutro kończy 6 mies i waży 3kg, Burasek wg weta młodszy ze 2-3 tyg i waży już 3,5kg 8O .
Jestem w szoku, a taki maluszek był. Od 10 września przybrał 2,2kg - tempo imponujące... i te łapki ...

luna1976

Od: Nie sie 15, 2010 11:09

[poprzednia]