Dziwne zachowanie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 16:39 Dziwne zachowanie

Jestem pańcią czarnej słodkiej kotki od zaledwie kilku tygodni.Oczywiscie ma tasiemca którego przywlokła ze schroniska.Jesteśmy po pierwszej fazie walki z robalem i nawet nie wiem czy juz wyszedł bo go nie zauważyłam.Jestem przerażona jak czytam wasze relacje o robalach wychodzących kocim kuperkiem.Brrr 8O Kocinka wymiotowała ale tam również nie zauważyłam niczego robalowatego.Natomiast zachowanie kota jest dziwne.Ona czasami wariuje tzn nagle wyskakuje jak Filip z konopi i łapie nieistniejace muchy, skacze jak by ja coś ugryzło, nie wie co ma ze soba zrobić wiec nagle drapie pazurami drzwi, drapie uszy, myje odbyt, myje grzbiet.A wszystko to bardzo nerwowo.Zaznaczam że tak wogóle to jest kotem bardzo spokojnym i grzecznym.Ma dobry charakterek, nie kłopotliwy.Nie wiem czy to robale czy moze wariuje z nudów bo długo jest w domu sama.RATUNKU!!! Co się dzieje z moja czarnulką?

Jagamysza

Od: Śro lis 17, 2010 14:56

Post » Śro lis 17, 2010 16:41 Re: Dziwne zachowanie

A to się dzieje wieczorem?
Wszystkie moje koty, które kiedykolwiek ze mną mieszkały, miały napady wieczornego szału :) Czasem wyglądają, jakby miały halucynacje ;)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro lis 17, 2010 16:44 Re: Dziwne zachowanie

Dotychczas to miało miejsce wieczorami ale dzisiaj po raz pierwszy miała takie zachowanie rano.Odnosze wrażenie że coś ja podgryza :-(

Jagamysza

Od: Śro lis 17, 2010 14:56

Post » Śro lis 17, 2010 17:03 Re: Dziwne zachowanie

A nie była przedtem/potem w kuwecie?

Bo szaleństwo okołokuwetowe moje uskuteczniają również.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44