Kot zrobił sobie kuwetę w hamaku na kaloryferze :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 18:06 Kot zrobił sobie kuwetę w hamaku na kaloryferze :/

Kupiłam swoim kotom hamak do zawieszania na kaloryferze. Wszystko fajnie, tylko moja 3letnia kotka zaczęła robić do niego kupę. Nie wiem co jej odbiło? Nigdy się tak nie zachowywała. Fakt, hamak wisi nad kuwetami, ale to chyba nie ma większego znaczenia...? Co jakiś czas znajduję w hamaku "prezencik". Co jest grane, jak ją tego oduczyć?
Stiguś- moje kochane słoneczko, już za TM. Niezmiennie kocham.
Obrazek

babsy

Od: Czw lip 13, 2006 14:05

Post » Pt paź 29, 2010 18:11 Re: Kot zrobił sobie kuwetę w hamaku na kaloryferze :/

Może zacznij od przestawienia kuwety?
Sorry,jeśli to źle zabrzmiało,ale ja bym od tego zaczeła.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 29, 2010 18:14 Re: Kot zrobił sobie kuwetę w hamaku na kaloryferze :/

kropkaXL pisze:Może zacznij od przestawienia kuwety?
Sorry,jeśli to źle zabrzmiało,ale ja bym od tego zaczeła.

Ech, problem polega na tym, że moja 33 metrowa kawalerka jest tak zaaranżowana, iż kuwet żadną miarą nie da się nigdzie indziej przenieść :? Hamaka też nie, bo mam 1 grzejnik na cały "pokojo-aneks-kuchenny". A może spryskać hamak jakimś sprejem odstraszającym?
Stiguś- moje kochane słoneczko, już za TM. Niezmiennie kocham.
Obrazek

babsy

Od: Czw lip 13, 2006 14:05

Post » Pt paź 29, 2010 18:16 Re: Kot zrobił sobie kuwetę w hamaku na kaloryferze :/

To nie będzie chciała wcale z niego korzystać :( -nawet do leżenia nie będzie go używała.A może spryskaj (oczywiście po dokładnym upraniu) kocimiętką?-to raczej z kuwetą nie powinno się jej kojarzyć.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18