wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 18:22 wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

Pomyślałam, że już tylko 2 miesiące do nowego roku i nowych kalendarzy.
I pomyślałam o zbiorczym wątku nt. wszystkich kalendarzy na 2011, z których kasa idzie na koty, schroniska, fundacje, azyle.
(takie wątki były w zeszłych latach)

Trochę to robię dla siebie
- bo co roku szukam jak szalona kalendarzy, z których pieniądze nie pójdą do kieszeni prywatnego wydawcy, lecz na jakieś bidy. A co roku jest taki wybór, że :spin2:
Trochę dla mojej osobistej Cioci :wink:
- bo głosem nie znoszącym sprzeciwu dała mi tydzień na znalezienie kalendarza, który kupi a wpłaci na koty (nałożyła na mnie tą misję, stojąc pod kioskiem z pięknym kocim kalendarzem na wystawce, ale kalendarz nie charytatywny)
Trochę dla innych:
- żeby łatwiej było znaleźć, żeby może nowi forumowicze wiedzieli, że jest coś takiego jak kalendarze charytatywne.

Zachęcam do linkowania do kalendarzy na 2011 rok.
Plus jakieś info, np.
kto wydaje (fundacja, schronisko itp.)
jak wygląda (linki)
gdzie można kupić (allegro? koci bazarek? na stronie fundacji? itp.)

(jeśli wątek na ten temat, na ten rok już był - a nie widziałam - wtedy proszę o zamknięcie)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon paź 18, 2010 23:42 Re: wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

wow! Super! Wielkie dzięki!

Ktoś jeszcze? Schroniska?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto paź 19, 2010 15:49 Re: wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

zaznaczę wątek :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw paź 21, 2010 12:35 Re: wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

Podniosę.
Kto jeszcze?
Na allegro widziałam kalendarze Kotyliona. :D

Dowiem się jak z nową edycją "Wybierz Miśka", bo szczerze mówiąc na razie nie wiem.
Kiedyś schronisko w Milanówku miało (na razie na stronce nie widzę). I Koci Świat.

W księgarniach i kioskach widzę już mnóstwo kalendarzy z kotami i psami. Fajnie, żeby jednak kasa szła na zwierzaki, więc ruszajmy na kalendarze charytatywne! :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Nie paź 24, 2010 21:01 Re: wszystkie kalendarze 2011 - kto, gdzie, jakie - kasa na koty

Przypadkiem znalazłam jeszcze to:

viewtopic.php?f=20&t=118624

:)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44