Gda Kociaki w garażach Tri i Whiskas. Jest TDT. Łapiemy !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 11:21 Re: Gda Kociaki w garażach, Srebrny kocurek i Tri. DT na Cito!!!

Krysia, oks powalczymy jakoś wspólnie :)
Co do Asi to ona chetnie kolejne by wzieła, już miała takie pomysły :lol: , ale ją trochę stopuję :twisted: to ja staram się być rozsądniejsza w tym duecie :mrgreen:
wiem że im więcej kociambrow tym trudniej się oswajają...mamy ten problem z Kalą ehh, bo jej brat to już miziak...no i w grodzadzie jak coś się przyplącze......
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro lip 14, 2010 9:01 Re: Gda Kociaki w garażach, Srebrny kocurek i Tri. DT na Cito!!!

Mam już TDT załatwiony na kwarantannę dla kociaków i DT po kwarantannie też :dance: :dance2:

Jutro spróbuję połapać kociaczki :) i do weta popędzimy. Trzymajcie kciuki by się dały złapać :)

Chętnie też przyjmiemy grosik na ich podleczenie i utrzymanie, jeśli ktoś ma ochotę nas wesprzeć 8)
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 19, 2010 21:29 Re: Gda Kociaki w garażach Tri i Whiskas. Jest TDT. Łapiemy !!

Wielkie kciuki.
Chwilowo tylko tyle mogę,ale wiernie kibicuje.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Wto lip 20, 2010 7:15 Re: Gda Kociaki w garażach Tri i Whiskas. Jest TDT. Łapiemy !!

Niestety 2 próby łapankowe nie dały rezultatów :( a ostatnio nie widziałam maluszków :( mam nadzieję że z nimi wszytsko oki.....
Obrazek

Marea

Post » Wto paź 26, 2010 14:29 Re: Gda Kociaki w garażach Tri i Whiskas. Nie żyją :( [*] [*]

Maluszki przepadły bez wieści już dawno dawno temu, a kotka wyniosła się ze stadka i trzyma się na uboczu, zapewne nie żyją maleństwa :( nie wiem czemu ona stroni od swojej kociej rodzinki, zawsze była z nimi blisko....
Szkoda wielka szkoda :( [*] [*] Zapewne ciałka maleństw leżą w którymś z opuszczonych garaży...
Kotka nie zaciążyła po raz kolejny ale jej sterylka musowa....jest bardzo płochliwa i trzyma się z daleka od człowieka...
Koty też mają uczucia i cierpią...ona napewno cierpiała po stracie młodych...to było bardzo widoczne i ta jej wyprowadzka ...
Wątek zamykam!
Obrazek

Marea

[poprzednia]