CHOMICZÓWKA, JUŻ TYLKO 1 MALUCH NA BAZARKU POTRZEBNY DT!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 10, 2010 12:05 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

hop
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie paź 10, 2010 12:25 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

Goyka, juz udalo Ci sie znalezc kilka osob ktore wziely kociaki z bazarku
ale wiekszosci osob prowadzacych te dzialalnosc w sposob ciagly mozliwosci sie wyczerpuja
ani ja ani Efcia miejsc nie mamy- ja juz nawet nie mam na pawlaczu, tam tez sa koty gdybys miala mysli ze je jednak wezme
nie pojde lapac kotki dopoki nie znajdziesz im tymczasu
jedyna szansa na zlapanie kotki na sterylke to lapanie jej na kociaki - a wiec lapiemy je majac w zanadrzu dla nich dom i siedzimy nawet noc cala, jesli Efcia bedzie to damy jakos rade, i probujemy kotke zlapac
niestety wymaga to od Ciebie, jesli chcesz tam pomoc znalezienia tymczasu dla maluchow
bez tego ja sie tam nawet nie pojawie - nie dam rady psychicznie a nie mam zadnej mozliwosci pomocy
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie paź 10, 2010 13:03 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

Dlatego właśnie publikuję tu posty i szukam wśród znajomych np na facebooku Tymczasów dla maluchów, sama też nie mogę pomóc, więc staram sie pomóc szukając
Obrazek

Goyka

Post » Pt paź 15, 2010 6:56 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

a może ktoś mógłby podjechać do kwiaciarni i zrobić parę fotek maluchom? Może udałoby się wówczas łatwiej znaleźć im tymczasowe lub stałe domki....
Obrazek

Goyka

Post » Pt paź 15, 2010 10:07 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

Ja moge podjechac. Raczej w tygodniu i w ciagu dnia.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Sob paź 16, 2010 10:34 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

to super! zgłoś się do kwiaciarni, maluchy tam siedzą w kartonie są 4szt, każdy inny. Wrzucimy tu fotki,dodatkowo może ktoś zrobi banerek i allegro i jakoś się uda je zabrać przed zimą :(
Obrazek

Goyka

Post » Sob paź 23, 2010 8:40 Re: CHOMICZÓWKA, KOLEJNE MALUCHY NA BAZARKU :(( POTRZEBNY DT!!!!

Mam wieści od Tymka, odwiedzałam go w wakacje. W swoim domu jest bardzo kochany i rozpieszczany. Wizyta była bardzo miła, naprawdę fajni ludzie się Tymkowi trafili. Zrobiła mu zdjęcie, na którym widac, że Tymuś będzie bardzo okrągłym kotem.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Od Suri, obecnie Lunki mam tylko wieści mailowe z Lublina. Koteczka jest już wysterylizowana. Jest "sprytna, ciekawska, psotna i ukochana" - to są słowa jej opiekunki.

Niestety w sprawie kociąt na bazarku nie pomogę. Mieszkam teraz poza Warszawą, nie u siebie i pewno na rok co najmniej jestem wyłączona z tymczasowania. :(
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia]