Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 10:44 Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

Musimy jutro łapac koty na terenie budowy, koniecznie jutro bo tylko jutro możemy tam wejść. Małgosi popsuł się samochód, stoi w warsztacie. Mój sasiad który mi czasem pomaga wyjechał. Pytałam kilka znajomych osób, nikt nie może.
W jedną stronę możemy pojechac autobusem, choć z 5 klatkami i 2 kontenerami to skomplikowane. Ale nie damy rady zawieźć tych kotów do Koterii. Transport na Pragę byłby pewnie ok. godz. 20, razem z powrotem zajmie to godzinę- półtorej.
Klatki mieszczą się nawet w mały samochód.
Bardzo proszę!
AnielkaG

Post » Pt paź 15, 2010 11:10 Re: Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

Jak nikt inny się nie zgłosi, to dajcie znać, pojadę z Wami. Mam co prawda łapankę jutro, ale ok. południa, wieczorem będę wolna
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt paź 15, 2010 13:48 Re: Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

Ewa, Ciebie to nawet nie śmiem prosić :oops:
AnielkaG

Post » Pt paź 15, 2010 13:49 Re: Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

Nie proszę o uczestnictwo w łapance, tylko o godzinę na przewiezienie kotów w klatkach, samochód się nie ubrudzi
AnielkaG

Post » Pt paź 15, 2010 14:04 Re: Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

AnielkaG pisze:Ewa, Ciebie to nawet nie śmiem prosić :oops:

Oj tam, oj tam, jak trzeba to się pomoże!
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt paź 15, 2010 18:22 Re: Kierowca z samochodem na łapankę jutro Warszawa, błagam

No, po wielu telefonach i smsach załatwione. Szkoda tylko nie ma wśród forumowiczów chętnych do działania. Jakbym napisała że chcę uśpić ślepy miot to byłoby wielkie zainteresowanie :evil:
AnielkaG