Poznań- dobry sklep zoologiczny??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 18, 2006 12:53

tantawi pisze:Ja dwa razy szukałam, ale wystarczy wysiadając z tramwaju skręcić od razu w prawo, między budową a blokami i iść, iść..:)
Na samym końcu bloku znajomy napis, każdy powinien trafić.
Też polecam, bo obsługa miła,asortyment ok, co prawda pewna Pani Gosia nikogo nie poznaje, ale co tam ::D :ryk:

:oops: Ciemno było no! Ale Ciebie poznaję :wink: Obiecuję, że w okolicach świąt pojawią się tablice nakierowujące, bo by nasz kącik na Katowickiej, jeszcze niestety mało zagospodarowany, znaleźć.

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Pon gru 18, 2006 13:00

Najlepiej to już od tramwaju, hihi, bo ja poszłam prosto i doszłam az na koniec osiedla.
Dobra, dobra, zobaczymy, czy mnie poznasz :D
Jutro będę, do zobaczenia.
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

Post » Pon gru 18, 2006 13:02

tantawi pisze:Najlepiej to już od tramwaju, hihi, bo ja poszłam prosto i doszłam az na koniec osiedla.
Dobra, dobra, zobaczymy, czy mnie poznasz :D
Jutro będę, do zobaczenia.

Będą, będą od tramwaju, od Baraniaka, od Polanki, zamruczaczujemy całą okolicę :twisted:

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Sob paź 09, 2010 19:54 Re: Poznań- dobry sklep zoologiczny??

Wygrzebuję wątek. Właśnie odkryłam sklep przy klinice na Mieszka I. O samej klinice słyszałam masę złych opinii, natomiast sklep uważam za najlepszy z tych, jakie na tę chwilę można znaleźć w całym mieście.

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

[poprzednia]