ŚWIECIE N. WISŁĄ - potrzebne sterylki, małe rude do adopcji

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 22, 2010 13:57 ŚWIECIE N. WISŁĄ - potrzebne sterylki, małe rude do adopcji

Od czasu do czasu udzielam się w akcji uświadamiającej kierowanej do osób oddających kociaki urodzone u nich w domu bądź poszukujące "rasowych bez rodowodu" (wątek: viewtopic.php?f=8&t=75930 ).
Dziś napisałam do pani, ogłaszającej trzytygodniowe rude kociaki. Okazało się, że kociaki urodziły się na podwórku, a ich matka jest dzika. Pani ogłasza je już teraz, bo wie, że szukanie domów potrwa. Sądząc, że pani jest z Warszawy, zaoferowałam pomoc w sterylizacji - niestety nie jest z Warszawy :? tylko ze Świecia. Twierdzi, że takich płodnych kotek jest w okolicy sporo.
Być może jest na forum ktoś z okolic, kto byłby w stanie pomóc - ma klatkę-łapkę i może zawieźć kotkę do weta, jak już odchowa kociaki? Podam kontakt do tej osoby. Mogę też wystawić bazarek książkowy - na jedną sterylkę powinno się uzbierać.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw wrz 23, 2010 7:43 Re: ŚWIECIE N. WISŁĄ - potrzebne sterylki, małe rude do adopcji

Halo halo, nie ma w okolicy nikogo chętnego do pomocy?

seidhee

Post » Pt wrz 24, 2010 8:58 Re: ŚWIECIE N. WISŁĄ - potrzebne sterylki, małe rude do adopcji

Poszukiwany łapacz z klatką ze Świecia lub okolic!

seidhee