Betaglukan, karma i kilka innych WAŻNYCH pytań - Buba pyta..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 12, 2010 7:23 Betaglukan, karma i kilka innych WAŻNYCH pytań - Buba pyta..

Czy Canifos-Betaglukan to to samo co Scanomune???
Czy to pierwsze można podawać kotu?

Dla Buby bym kupiła, by ją wzmocnić, żeby zwalczyła choróbsko.

No i drugie pytanie, czy znacie i co myślicie o kamie suchej Belamy? Na Allegro znalazłam i jest jak za darmo, bym się złożyła z sąsiadką, ona dokarmia koty na osiedlu...

I ostatnie pytanie na które też nie uzyskałam odpowiedzi w wątku Buby - kiedy widać poprawę w oczkach po zakrapianiu Naclofem i Tobrexem?
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 12, 2010 19:57 Re: Betaglukan, karma i kilka innych WAŻNYCH pytań - Buba pyta..

Po Tobrexie powinna być dość szyka poprawa, ile już zakraplasz?

Swoją drogą też mnie ciekawi opinia tej karmy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie wrz 12, 2010 20:35 Re: Betaglukan, karma i kilka innych WAŻNYCH pytań - Buba pyta..

Od 10 września zakrapiam...

Co z tym betaglukanem?
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 13, 2010 8:26 Re: Betaglukan, karma i kilka innych WAŻNYCH pytań - Buba pyta..

To dopiero 3 dni, poczekaj jeszcze troszkę.
Ja mam taki preparat do oczu robiony u weta, działa zawsze juz po dwóch zakropieniach. Jest taki, za strzykawkę połacę 3 zł, a bardzo akuteczny, zapytam jak się nazywa.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21