3-czna Joshi po wypadku w sobotę jedzie do DS. Gd.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 12, 2010 7:24 Re: 3-czna Joshi po wypadku w sobotę jedzie do DS. Gd.

Agor-ia pisze:Yoshi(fonetycznie to samo, co Joshi ;) ) po japonsku oznacza Szczesciaria. Zycze koteczce mnostwo szczescia w kochajacym domku :)

A widzisz to nawet nie wiedziałam, ale pewnie wetki wiedziały, zapytam. Swoją drogą w ciągu ostatnich 2 miesięcy dla 12-tu kociaków z moją przyjaciółką Małgosią znalazłyśmy dobre domki, ale to właśnie na Yoshi :D było najwięcej telefonów i to takich dobrych domków, a nie jakiś kretynów. Dzięki Yoshi adoptowałyśmy dwa kocięta :1luvu: Nasza Gwiazda, ciągnęła nasze adopcje. Taka zwykła, a niezwykła koteczka :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie wrz 12, 2010 19:49 Re: 3-czna Joshi po wypadku w sobotę jedzie do DS. Gd.

Mala poprawka - Yoshi to jednak jest przymiotnik, tak wiec Szczesliwa ;)
Chcialam tak nazwac swojego kota, ale jesli chodzi o imiona zwierzakow to nie ma co planowac, bo potem i tak sie okazuje, ze pasuje zupelnie co innego - przynajmniej w przypadku moich zwierzow tak sie zawsze dzieje- i moja koteczka ma na imie Saya ;)

I zawsze uwazalam, ze znaczenie imienia jest bardzo wazne, dlatego starannie je wybieram, takie juz mam prawie skrzywienie :P
Ale w przypadku tej kici widac, ze jednak nie jest to takie bez znaczenia ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon wrz 13, 2010 7:04 Re: 3-czna Joshi po wypadku w sobotę jedzie do DS. Gd.

całe szczęście że to maleńka kruszynka w domku ;)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

[poprzednia]