Chore gardło u kota?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 28, 2010 21:06 Chore gardło u kota?

Witam. :D Mam w domu roczna kotkę.Od kilku dni zaobserwowałem że ta kicia nie chce miauczeć.a jeżeli już się uda-sprawia jej to chyba ból(widać po grymasie pyszczka :cry: ).Nie mam pojęcia co się dzieje?Może przyczyna być zimna woda?Kicia od samego początku pobytu u nas pije wodę prosto z kranu.Inaczej się nie napije.Próbowałem wielokrotnie to zmienić.ie pokazuje że coś ja boli-jest żywa,bawi się z drugim kotem,je itd.Mamy w domu 2 kota od miesiąca.3 miesięczna kotkę.Byliśmy wczoraj z nią na wizycie u weta i szczepieniu.Wszystko ok.Może ktoś z was miał podobny przypadek i wie jak postępować.Wydaje mi się że bez wizyty u weta się nie obejdzie. :(
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Nie sie 29, 2010 19:29 Re: Chore gardło u kota?

Radzę wizytę u weta. Może mieć chorą krtań
Obrazek Całoroczny leń ^^

Szczęściara13

Od: Pt cze 20, 2008 14:07

Post » Nie wrz 05, 2010 12:08 Re: Chore gardło u kota?

Zgadza się.Miała chorą krtań :( .Dostawał przez 5 dni zastrzyki z antybiotyku i tabletki.Dzisiaj po tygodniu jest już zdrowa i miauczy ze zdwojona siłą :ryk:
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39