Chory kotek

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 12, 2010 11:11 Chory kotek

Witam, to mój pierwszy post, a od razu smutny. Mam w domu kotka około 8 tygodni. Wczorja jeszcze był energiczny i żywiołowy. Chętnie jadł i bawił się. A dziś kompletnie nie chce wyjść z legowiska. Wzięłam go na chwilę, ale wrócił. To znaczy ledwo się doczołgał. Dosłownie przelewa się przez ręce. Po południu zabiorę go do weterynarza (w tej chwili nie mogę ruszyć się z domu). Nie wiem co robić do tego czasu. Podaję mu co jakiś czas wodę.
Co to może być? Jestem bardzo zmartwiona. :cry:
Obrazek

Elemelek

Od: Nie sie 01, 2010 23:28

Post » Czw sie 12, 2010 11:25 Re: Chory kotek

Elemelek pisze:Witam, to mój pierwszy post, a od razu smutny. Mam w domu kotka około 8 tygodni. Wczorja jeszcze był energiczny i żywiołowy. Chętnie jadł i bawił się. A dziś kompletnie nie chce wyjść z legowiska. Wzięłam go na chwilę, ale wrócił. To znaczy ledwo się doczołgał. Dosłownie przelewa się przez ręce. Po południu zabiorę go do weterynarza (w tej chwili nie mogę ruszyć się z domu). Nie wiem co robić do tego czasu. Podaję mu co jakiś czas wodę.
Co to może być? Jestem bardzo zmartwiona. :cry:

Naprawdę teraz się nie wyrwiesz do weta? Tu się może liczyć każda minuta...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sie 12, 2010 14:34 Re: Chory kotek

Byłam już u weterynarza. Okazało się, że kotek ma robaki. Poprzedni właściciel nie zadbał, żeby go odrobaczyć. Ale to nic. Kocio dostał zastrzyki, lekarstwo do pyszczka (które muszę mu podawać jeszcze przez dwa dni) i chyba czuje się lepiej bo widzę, że śmiga już po całym pokoju. :D Przyznam, że ciężko się wystraszyłam i od razu przekopałam cały internet w poszukiwaniu odpowiedzi.
Obrazek

Elemelek

Od: Nie sie 01, 2010 23:28

Post » Czw sie 12, 2010 14:45 Re: Chory kotek

No, to oby to były "tylko" robale.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw sie 12, 2010 15:24 Re: Chory kotek

Heh...właśnie "tylko", a może AŻ... :?
Obrazek

Elemelek