KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 11, 2010 14:51 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

Marzenia, masz jakąś kicię być może zgubioną pod blokiem?
Ja co jakiś czas zaglądam na stronki: http://www.utracone.pl/temp_cat-19-8/ut ... rzeta.html i http://zaginione.adopcje.org/zaginione- ... eckie.html
Tam czasem są ogłaszane zagubione zwierzaki.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sie 11, 2010 15:09 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

ano taka się błąka (tzn. od wczoraj jej nie ma, ale była około tygodnia) przy moim bloku..

viewtopic.php?f=1&t=115408&start=0

dzieki za linki, będę sprawdzać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 11, 2010 15:41 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

witaj na forum i zostań z nami :D
przydałoby się zabezpieczyć okno, by się historia nie powtórzyła, jeśli to tą drogą kocio nawiał
za szczęśliwe zakończenie :piwa:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw sie 12, 2010 12:40 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

zostanę na pewno w końcu przez te forum znalazła sie kicia .Balkon miałem kiedyś zabezpieczony siatką ale 3 lata temu robili balkony i siatka znikła. Przez ten okres nigdy jej nie przyszło na myśl żeby sobie chodzić po parapetach. Dodam ze mieszkam na 2 Pietrze wiedz jak na 14 letnia kocice upadek z takiej wysokość i wdrapanie sie na drzewo to nie lada wyczyn. teraz będziemy jej bardziej pilnować i mamy nadzieje ze juz nie będzie próbowała robić sobie takich wycieczek. Na razie cały czas jest trochę wystraszona, jak zasypia a ktoś nawet sie ruszy na łóżku odrazu sie budzi, wiedz musi parę dni minąć jak trochę jej przejdzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

bercik69

Od: Śro sie 11, 2010 12:38

Post » Czw sie 12, 2010 12:43 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

bercik69 pisze:zostanę na pewno w końcu przez te forum znalazła sie kicia .Balkon miałem kiedyś zabezpieczony siatką ale 3 lata temu robili balkony i siatka znikła. Przez ten okres nigdy jej nie przyszło na myśl żeby sobie chodzić po parapetach. Dodam ze mieszkam na 2 Pietrze wiedz jak na 14 letnia kocice upadek z takiej wysokość i wdrapanie sie na drzewo to nie lada wyczyn. teraz będziemy jej bardziej pilnować i mamy nadzieje ze juz nie będzie próbowała robić sobie takich wycieczek. Na razie cały czas jest trochę wystraszona, jak zasypia a ktoś nawet sie ruszy na łóżku odrazu sie budzi, wiedz musi parę dni minąć jak trochę jej przejdzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

a może warto wybrać się z nią do weta, aby ją obejrzał? Na oko nie miała urazów, ale nigdy nie wiadomo, czy się nie potłukła na przykład..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 12, 2010 15:15 Re: KOT CZARNY persowaty-na drzewie w lasku bielańskim W-wa

koniecznie, mogą być urazy wewnętrzne czyli niewidoczne
szkoda by kotce po szczęśliwym znalezieniu coś wyszło złego ze zdrowiem :( zwłaszcza że najmłodsza nie jest, ja jeżdżę na Wolę do weta, na Bielanach nie znam żadnego by polecić :(
okno trzeba zabezpieczyć niezależnie od wysokości :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

[poprzednia]