Czy to już otyłość czy tylko ,,puszysty, miękki kotek" ?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 09, 2010 12:43 Re: Czy to już otyłość czy tylko ,,puszysty, miękki kotek" ?

Pomacaj kota po żebrach.
jak ich nie czuć to JEST za gruby

zdjęcie zresztą mówi, ze jest dużo za gruby :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sie 09, 2010 15:07 Re: Czy to już otyłość czy tylko ,,puszysty, miękki kotek" ?

Ja ostatnio odchudzałam kicię, której się bardzo zwiększył apetyt po sterylce. Polegało to na tym, że zaczęłam bardzo dokładnie odmierzać porcje żywnościowe. Nie zmieniałam karmy na light, bo nie bardzo wierzę w takie rozwiązanie. Cały czas pilnuję dawkowania i tak już chyba zostanie, bo Lola jest takim żarłokiem, że gdybym jej dała całą paczkę na raz, to pewnie by ją z chęcią wciągnęła.

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Pon sie 09, 2010 15:14 Re: Czy to już otyłość czy tylko ,,puszysty, miękki kotek" ?

Mój dex waży 10 kg.Jadłby 24/h.Z tego względu co pól roku ma czyszczone zęby i staram sie ograniczać ale kazdą szawke otwiera i sam sie karmi. Je nawet karme dla psów ...

Gruby był jeszcze przed kastracja .. on jest grubokostny.

Fajnego masz kota :) Taki pączek.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon sie 09, 2010 19:00 Re: Czy to już otyłość czy tylko ,,puszysty, miękki kotek" ?

wistra pisze:Odsypać Ci trochę?
Sprawdzisz, czy się nią najada, bez sensu kupować całą paczkę, jak mu nie podejdzie :wink:

Dziękuję :) , Gamoniowi podchodzi wszystko , nawet ziemniaki bez masła i chrupki ryżowe i ... gumki do ołówka , on jest jak worek bez dna. Potrafi połknąć bez gryzienia chrupkę wielkości orzecha laskowego. Kupie mu to , mam nadzieje że się wreszcie naje do syta i przesranie awanturować.
Chociaż , muszę przyznać podobają mi się takie koty jak pimpek, :roll:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

[poprzednia]