ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 20, 2010 0:33 Re: ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

To cud, wieczorem poszłam szukac kota raz jeszcze w miejsce gdzie mi wskazano i nic był jeden czarny kot ale nie Chuligan, położyłam się spac nastawiając budzik na 4-tą żeby szukac go dalej ,a o 12-tej w nocy budzi mnie miałczenie, jakieś przytłumione, wybiegłam na dwór nic nie było słychac, myślałam już, że mam omamy, ale mój ojciec tez coś słyszał, poszedł do łazienki a tam Chuligan! Okno było w łazience otwarte i tak wszedł. Wszedł jak gdyby nigdy nic!, nawet nie był bardzo wygłodzony. Gdzie ta łajza była! Wszystkim, którzy dawali mi rady i wszytkim zaglądającym i trzymajacym kciuki, bardzo, bardzo gorąco dziekuję!!!! i pytanie czy można oduczyc takiego kota wychodzenia z domu? Nie chcę drugi raz tego samego przeżywac :D :D :D

Obrazek

iwona88i

Od: Sob lip 17, 2010 8:17

Post » Wto lip 20, 2010 5:25 Re: ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

Zabezpieczyć wszystkie okna, które się otwiera - choćby moskitierami :wink: -i pilnować, żeby nie śmignął drzwiami. Po jakimśczasie sie przyzwyczai :)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lip 20, 2010 6:38 Re: ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

A jak tak lubi wychodzić, to nauczyć na szeleczkach i regularnie na specerki z nim chodzić. Mój Felix, kiedyś wychodzący, jak bierzemy do ręki smyczkę to już wie, że zaraz wyjdzie i sam przychodzi, żeby mu uprzęż nałożyć :D
Lepsze to niż takie nerwy, że kot poszedł i nie wróci, bo prędzej czy później pewnie i tak możesz go stracić przez wychodzenie.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lip 20, 2010 14:31 Re: ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

No to super wiadomości :D :ok: :ok: :ok:
Teraz życzę konsekwencji w zmianach .Początki będą trudne ale na prawdę warto :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto lip 20, 2010 16:31 Re: ZAGINĄŁ CZARNY KOCUREK Poznań WRÓCIŁ WRÓCIŁ !!!!!

Cieszę się, że kot się znalazł.
Również szukam kota, może ktoś go widział?

Dzisiaj w nocy zaginęła w Poznaniu biało-ruda kotka.
Mela ma około roku, jest drobnej budowy, nie zna terenu.
Kotka prawdopodobnie jest przestraszona, nie ma na sobie żadnej obroży.
Niestety nie mam żadnych zdjęć kotki.
Jeżeli ktoś widział opisywaną kotkę to proszę o kontakt ze mną pod nr telefonu: 513 845 436

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

[poprzednia]