Okrutne ogłoszenie na gumtree

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 19, 2010 21:50 Okrutne ogłoszenie na gumtree

Przeglądając przed chwilą gumtree, gdzie ogłaszane sa moje kotki natknęłam się na takie ogłoszenie:"ODDAM W DOBRE RECE KOTKA PO SZCZEPIENIACH I ODROBACZENIU KOLORU CZARNEGO 3 MIESIECZNEGO .SPRAWA BARDZO PILNA Z POWODU WYJAZDU, INACZEJ BEDE ZMUSZONY WYWIEZC KOTKA DO LASU "
Nie wiem, co można zrobić w takiej sytuacji? Ja nie moge wziąc kociaka :( , a boję się, że ta osoba faktycznie to zrobi. Miał mało odsłon wczoraj, węc nie wiem, czy był ktoś chętny na zwierzaka, choć - jak wiadomo - w wakacje to trudne. Jeśli macie jakiś pomysł lub chciałybyście się skontaktować z tym człowiekiem albo możecie wziąć kociaka, przekleję tel. Chyba można też bezpośrednio pisać ze strony gumtree. Ogłoszenie znajduje się w dziel "kociaki", wieczorem było na pierwszej stronie, tytuł taki jak przekleiłam.

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon lip 19, 2010 21:52 Re: Okrutne ogłoszenie na gumtree

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon lip 19, 2010 21:56 Re: Okrutne ogłoszenie na gumtree

Zwykle jest to szantaż, ale bywa też inaczej

może napisz do autora ogłoszenia?
mogłabyś dowiedzieć się, ile kotek ma czasu, może zdołałabyś go przekonać, żeby na czas wyjazdu zorganizował kotkowi pobyt np. u kogoś ze swojej rodziny albo znajomych

z tego, co widzę, ogłoszenie pojawia się od kilku dni (od 15 lipca), więc wygląda, że tej osobie zależy na kocie
może więc przekonanie nie będzie trudne ;)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33