To mój pierwszy kot w życiu i pewnie nie miałbym do dzisiaj kota , gdyby sama do nas nie przyszła
Moderator: Estraven
przynoszą dary w podziękowaniu żeby okazać miłość właścicielowi zecik1976 pisze:Od roku mam śliczną Angorę, która pewnego dnia sama, malutka przypałętała się pod moim domem na wsi. Mieszka u nas w domu, ale większość dnia spędza sobie na dworze na drzewach lub okolicznej łące. Niedawno zaczęła znosić do domu różne zwierzaki. A to myszkę polną, a to krecika, a ostatnio nawet ptaka. Nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy nie w związku z tym? Chodzi mi o jakieś choroby , że złapie lub czy stosować jakieś dodatkowe szczepienia?
To mój pierwszy kot w życiu i pewnie nie miałbym do dzisiaj kota , gdyby sama do nas nie przyszła
Zofia&Sasza pisze:zecik1976 pisze:Od roku mam śliczną Angorę, która pewnego dnia sama, malutka przypałętała się pod moim domem na wsi. Mieszka u nas w domu, ale większość dnia spędza sobie na dworze na drzewach lub okolicznej łące. Niedawno zaczęła znosić do domu różne zwierzaki. A to myszkę polną, a to krecika, a ostatnio nawet ptaka. Nie wiem czy mam się czegoś obawiać czy nie w związku z tym? Chodzi mi o jakieś choroby , że złapie lub czy stosować jakieś dodatkowe szczepienia?
Wścieklizna koniecznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 45 gości